View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 05 iul 2012, 19:50:31
andreeagonzalez's Avatar
andreeagonzalez andreeagonzalez este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 03 apr 2012
Locaţie: bucuresti, Spania
Dieta: dieta hipocalorica
Date: 162cm, 60.5kg
Mesaje: 75
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Anorexia- drumul spre moarte (JURNAL)

Incep prin a ma prezenta din nou. Ma numesc Andreea Gonzale-Jimenez, am 20 de ani, si am terminat primul an in cadrul facultatii de psihologie. Locuiesc in Spania de la varsta de 3 ani, tatal fiind spaniol, mama romanca. De la 12 ani am inceput sa intru in cercul vicios al caloriilor, pana cand am ajuns sa traiesc inchisa intr-un labirint din care nu mai puteam sa ies. In prezent st bine, perfect recuperata ( ba chiar, cu unele kg in plus, pe care incerc sa le dau jos SANATOS)
Acesta va fi un jurnal, prin care vreau sa sa inteleaga bine si clar ce este ANOREXIA, si cum dintr-o scurta dieta se poate ajunge la un pas de moarte...


Personajul principal este ANA, in varsta de 15 ani. La varsta adolescentei, corpul sufera multe modificari, iar kilogramele in plus se acumuleaza repede. Ana nu este multumita de corpul ei: masoare 1,62 si cantareste 63 de kg.

p.s- PROMIT SA POSTEZ DE FIECARE DATA CAND AM TIMP...
andreeagonzalez, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1576 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1059 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 543 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat