View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 15 iul 2012, 03:30:32
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Mobilier+pereti=culoarea.....?

Buna dimineata, fetelor!Dat fiind faptul ca sunt la serviciu si nu am ce face, ma gandeam ca mai e putin pana vin zilele libere cand va trebui sa "revopsesc" camera mea. Si aici apare problema: ce culoare sa aiba peretii, avand in vedere ca mobilierul e un maro inchis, gen mahon?Cam cum arata poza:

Acum peretii sunt albi dar e deja plictisitor albul, m-am gandit la un beige, crem, dar si ele sunt plictisitoare. Ma gandeam la alte nuante gen verde sau un portocaliu-rosu-caramiziu-sanchi( ) dar nu stiu daca se potrivesc cu genul meu de mobila.
Asadar, ca sa ajung la subiect si la motivul pentru care am deschis acest topic, va pun urmatoarele intrebari: Va pricepeti la amenajrai interioare?Imi puteti da un sfat?
Daca da, va multumesc aniticipat si astept cat mai multe pareri
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat