Subiect: Jurnal alinush
View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 07 mar 2010, 18:37:04
alinush's Avatar
alinush alinush este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 05 nov 2009
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 31
Dieta: personlizata
Date: 153cm, 61kg
Mesaje: 1.691
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Jurnal alinush

buna fetele...va cam urmaresc de vreo 2 sapt..in special m'a impresionat poveste lui ali.lumi...e super ca a putut slabi atat de mult..de vreo doua sapt am incercat si eu sa renunt al paine,prajeli,dulciuri..etc..recunosc..am cam avut mici scapari in weekend(e cel mai greu atunci)...da nu prea am fct sport..si nu se cunoste nimic pe mine..mi se pare chiar ca m;am ingrasat..de fiecare data cand ma privesc in oglinda..am un obicei prost..ma trag de cap...ma vad din ce in ce mai grasa...oare eu chiar nu pot reusi?..nush ce sa mai fac..admir toate albumele slabutelor....e fain cand vezi atataea fete care au reusit..
eu mai am si o problema cu mama..de fiecare data cand incerc sa'i spun ca tin o dieta..ea..spune ca am incercat atatea si tot nu am reusit..ce ami fac acum..da tot timpul am critica ca's grasa..si imi spune ca ar trebui sa fac cv sa slabesc odata...
si sper sa reusesc de data asta...de maine ma bag pe sport..am fct si azi putin...da de maine ma bag intens...
...si sper sa am ajutati si voi slabutelor..cu sfaturi cv.....

alinush, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1941 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1424 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1167 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]