View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 07 aug 2012, 09:47:27
kimberly's Avatar
kimberly kimberly este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 06 aug 2012
Locaţie: Somewhere over the rainbow :), Romania
Dieta: Dieta hipocalorica
Date: 173cm, 85kg
Mesaje: 267
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 15 ori in 12 mesaje
Implicit ♥ My way to happiness - Jurnal Kimberly



Hey, slabutelor Ma bucur foarte mult ca am gasit acest forum si totodata aceasta sansa mare sa o iau de la capat. Ma numesc Madalina si am 20 de ani (mi-am pus numele Kimberly pentru ca imi place foarte mult de Kim Kardashian si scopul meu este sa ajung la o silueta asemanatoare cu a ei, pentru ca niciodata nu am vrut sa fiu foarte slaba, ci sa-mi pastrez formele).


De cand ma stiu am fost o fata plinuta, chiar din copilarie, dar situatia s-a agravat prin liceu, cand intr-un timp record am pus 15 kg. Timpul a trecut, a venit bacul, admiterea, mutarea in alt oras, departe de familie si de prieteni si cu toate astea, mai mult stres, iar situatia a scapat de sub control. Ce sa mai zic? In 2 ani jumatate, am pus peste 30 de kilograme. Sunt zile in care mi-e rusine sa ies din casa, iar cand ies din casa, ma rog sa nu ma intalnesc cu nimeni care ma cunoaste de mult timp ca sa nu le observ privirea aia "ucigasa" care ma masoara din cap pana in picioare, le si citesc gandurile : "doamne ce s-a ingrasat". E greu, am inceput de multe ori diete in ziua de luni, iar ziua de vineri ma gasea la fast food, indopandu-ma cu mancare.

Mi-am dat seama recent, spre rusinea mea, ca sunt dependenta de mancare, si credeti-ma, nu e usor, nu e deloc admirabil sa recunosc asta, dar ce e de facut? Merg mai departe! Refuz sa traiesc intr-un corp care nu-mi reflecta starea de spirit, idealurile si visele mele

M-am hotarat sa nu urmez o dieta anume, ci sa-mi schimb complet stilul de viata! Am inceput sa mananc mai sanatos, si desigur am sa incep sa fac si sport. Vreau sa alerg de 3 ori pe saptamana si sa merg pe jos (macar) o ora pe zi. De asemenea, am nevoie si de suport, asa ca va rog ca atunci cand aveti putin timp liber, sa treceti si pe la mine sa ma certati daca meniul nu este bun, sau sa ma incurajati, pentru ca sincer, am nevoie.

Va multumesc pentru timpul acordat si va salut cu drag
__________________

Te poti simti singura, trista, dar niciodata invinsa. Poti pierde, poti gresi, poti suferi, dar nu te gandi sa abandonezi.
Priveste viata cu ochi de invingator si ai sa vezi cat e de frumoasa !!!


Nu conteaza cat de multe greseli faci sau cat de lent progresezi, inca esti mai aproape de final decat toti cei care nu incearca !!!


kimberly, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2507 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1990 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1216 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]