Subiect: Jurnal Denisa
View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 18 aug 2012, 23:52:08
DenisaVolkova's Avatar
DenisaVolkova DenisaVolkova este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 26 aug 2011
Locaţie: Sibiu, Romania
Vârsta: 30
Date: 170cm, 67kg
Mesaje: 4
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Smile Jurnal Denisa

Buna sunt Denisa, am 19 ani si sunt din Sibiu acesta este primul meu jurnal, postare pe acest site. De ceva timp mi-am facut cont aici, insa doar am citit subiecte si discutii despre diete si sport. Imi place tare mult aceasta comunitate, legatura legata pe acest site o idee foarte buna si de mare ajutor pentru toti care vor sa slabeasca.Ma inspira!

Eu am inceput de 2-3 ani sa ma ingras si am ajuns la greutatea de 70kg, pun mult accent pe aspectul fizic, ma preocupa foarte mult si a devenit obsesie felul in care arat. De aproximativ jumatate de an am reusit sa dau cateva kg jos, ma obosea mental toata supararea care am avut-o. Mi-am adunat toata ambitia si vointa care o aveam in mine si am inceput sa ma documentez despre alimentatie corecta, sport intr-un cuvant alegerea unui stil de viata sanatos.
In primele luni am alergat, am jucat tenis si am incercat sa tin dieta Rina90...nu a fost o alegere inspirata, m-au navalit poftele, nu suportam ideea de a manca aceeasi grupa de alimente in aceeasi zi, (de exemplu zi de carbohidrati-> mie imi era pofta de proteine) si tot asa...deci am renuntat la idee. In timp am dat jos putin din cauza stresului cu scoala, cu bacu,facultatea.
De o luna fac step aerobic si incerc sa mananc sanatos, oricum mancare tip fast food nu imi prea place, fac indigeste rapid. Recunosc...mi-a fost greu sa renunt la cartofi prajitiImi place mult orezul cu legume, salata iceberg, supa de pui si tonul. Iubesc sa ma duc la sala, cu mare drag o fac si abia astept orele de antrenament(step aerobic,3xsapt)...vreau sa ma apuc si de tae bo si tenis de camp. Nu stiu exact la ce greutate doresc sa ajung. Vreau sa fiu sanatoasa,frumoasa, mandra de mine si de corpul meu!
Am sa incerc sa ma implic in acest site, trebuie sa ma obisnuiesc cu el deocamdata...Tare mi-ar placea sa aflu mai multe "secrete" ale slabitului sanatos
Cu mare drag,
Denisa
__________________
I'm not in this world to live up to anyone else's standards or expectations but my own. I am here to live, to love, to give, to grow, to feel, to explore life, and explore my soul within. My thoughts are my own and I am proud to live in the skin of my very own authentic self. I am proud to be me!

Jurnal Denisa
DenisaVolkova, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2456 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1939 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]