View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 27 aug 2012, 11:03:02
Sarita's Avatar
Sarita Sarita este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 16 mar 2011
Locaţie: Timisoara, Romania
Dieta: Alimentatie sanatoasa
Date: 165cm, 54.2kg
Mesaje: 852
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 5 ori in 4 mesaje
Implicit Cand apa ne face rau...

Toata lumea nu indeamna sa bem cat mai multa apa, sa mancam cat mai multe supe sau ciorbe si sa consumam fructe si legume cu un continut ridicat de apa. Asta deoarece apa este esentiala vietii, fiecare celula a corpului nostru continand acest element.
Totusi, unele persoane, din dorinta de a se asigura ca se hidrateaza suficient consuma excesiv lichide.
In primul rand, multi sunt cei care nu tin cont de cel mai important aspect cand vine vorba de ingerarea lichidelor si anume faptul ca acestea trebuie baute putin cate putin si nu dintr-odata. In momentul in care consumam mai multa apa decat este necesar intr-un timp foarte scurt volumul sangelui sa mareste prea repede si preseaza pe inima si pe vasele sangvine.
Mai mult decat atat, rinichii trebuie sa depuna un efort extrem de mare pentru a filtra atatea lichide si contrar miturilor, acestia nu se curata ci se deterioreaza.
Nu in ultimul rand, daca consumi multa apa intr-un interval scurt de timp, creierul nu mai are timp sa regleze respiratia si astfel te vei confrunta cu dureri de cap si cu respiratie sacadata. Din aceasta cauza au loc multe decese la asa zisele "concursuri" la care participantii trebuie sa bea cat mai multa apa intr-un interval cat mai scurt de timp.
Concluzionand, pot spune ca apa este cu adevarat un miracol, un element viu insa trebuie sa-i acordam multa atentie si sa o bem "cu cap" .
__________________
You don't get what you WISH for you get what you WORK for!
Sarita, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1967 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1450 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 934 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat