View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 28 aug 2012, 12:41:33
Aligrasa's Avatar
Aligrasa Aligrasa este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 04 ian 2011
Locaţie: Ardeal, Romania
Vârsta: 43
Dieta: hipocalorica sanatoasa-nutritionist
Date: 164cm, 79kg
Mesaje: 486
Aprecieri acordate: 100
Am fost apreciat(a) de 256 ori in 115 mesaje
Implicit Jurnalul stilului de viata sanatos-Alina (aligrasa)

Am hotarat sa-mi schimb stilul de viata-de la 1masa pe zi-(si aia pe la ora 16 si plina de carbohidrati), bauturi energizante,cafele de la tomomat,patiserie,jeleuri pe la orele21..etc etc la 5mese pe zi-cu legume,fructe,carne slaba si lactate+ ceai de plante(pe care inainte nu l-as fi baut nici cand eram bolnava)...
In plus am inceput sa merg la aerobic de vreo 3luni, mananc sanatos de circa 2luni.
Sper sa pot face asta toata viata. Am si un aparat de masaj pe care-l folosesc la burta si picioare(deja am dat cativa cm jos la pulpanele de sus). Am si un stepper pe care inca nu-l folosesc la adevarata lui valoare.Mai fac si abdomene,exercitii de talie.
De fapt,vreau sa ajung inapoi la kilele pe care le-am avut inainte de sarcina si dupa nastere la vreo cateva luni(pt ca-mi revenisem complet dupa nastere si apoi m-am ingrasat). Vreau sa incap in hainele mele,sa nu mai deschid dulapul plin ochi si sa nu am cu ce sa ma imbrac.Cand merg prin magazine si vad ceva dragut vreau sa-mi vina,nu sa mi se spuna ca nu au marimi asa mari..Multe motive ar fi pt care am decis asta si sper sa reusesc si cu sustinerea Slabutelor.
Aligrasa, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1983 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1466 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 950 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui Aligrasa:
penny (30 dec 2012)