View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 06 sep 2012, 08:51:36
WhiteAngel's Avatar
WhiteAngel WhiteAngel este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 07 nov 2011
Locaţie: Craiova, Romania
Vârsta: 28
Dieta: Hipocalorica Personalizata
Date: 167cm, 00kg
Mesaje: 1.828
Aprecieri acordate: 600
Am fost apreciat(a) de 520 ori in 412 mesaje
Implicit Jurnal de mentinere - WhiteAngel

Hello slabute dragi ! Incep prin a ma prezenta, desi multe dintre voi ma cunoasteti deja (cred ca sunteti cateva care asteptati demult ziua aceasta in care imi fac si eu jurnal )
So, numele meu este Roberta, am 17 ani si sunt din Craiova. In momentul de fata masor 1,66m inaltime si o greutate de ~48kg (mai variaza)
Din data de 15 ianuarie 2012 am decis sa fac o schimbare in ceea ce priveste aspectul meu fizic - pur si simplu nu imi placea ce vad in oglinda, de mica am fost complexata de kilograme, nu cumva sa ma ingras (chiar daca eram slaba) .. se pare ca am reusit sa imi indeplinesc unul dintre "visele" mele, si asta numai cu ajutorul vostru, al Slabute.ro ... alimentatia sanatoasa + sport este cheia ! in materie de sport au fost mai multe care m`au ajutat: bicicleta eliptica, sarit coarda, abdomene clasice, fitness, HHA, pilates ..
Sii uite`ma aici, cu un jurnal de mentinere desigur ca ma mentin la greutatea asta de vreo 3 luni si imi pare foarte bine Imi doresc sa vad cat mai multe slabute fericite si mai increzatoare in propriile puteri, pentru ca va spun eu: SE POATE !


recunosc ca de cateva zile am mancat mai haotic asa m`a apucat foamea nu stiu de ce .. dar sper sa`mi revin zilele astea voi ramane singura, parintii mei pleaca in strainatate si nu se stie cand se vor intoarce iar eu imi voi purta singura de grija si 2-3 zile prin weekend cu ajutorul bunicii sper sa ma descurc, sa nu cad in vreo depresie ceva, dar am norocul ca va am pe voi

va pup, sa aveti o zi la fel de frumoasa ca si voi !

__________________
.................................................. .......................................
_______
Jurnal de mentinere
- WhiteAngel
_________

If you never CHASE your dream, You will never CATCH them !
Mananc ca sa traiesc, nu invers !


WhiteAngel, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. WhiteAngel, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].
Răspuns cu citat