View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 05 nov 2012, 23:17:42
CrisetenO's Avatar
CrisetenO CrisetenO este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 16 sep 2010
Locaţie: Darmstadt, Germania
Vârsta: 38
Date: 161.5cm, 54.0kg
Mesaje: 876
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 45 ori in 26 mesaje
Implicit Vesnic la dieta... dar care dieta?

Dragi Slabute si Slabuti,

Pentru ca ma fascineaza diversele principii alimentare din biblioteca noastra, m-am uitat peste primele topic-uri despre diverse diete, de exemplu Monti, Rina, etc. M-am uitat mai ales peste mesaje vechi -- de acum 2 ani, de exemplu -- ale fetelor care mai sunt inca active.

Interesant e ca multe din fetele care de exemplu au urmat atunci Rina cu mult entuziasm sunt acum la alte diete: unele asemanatoare (de exemplu Monti, care tot pe principiul disocierii merge), altele mai putin asemanatoare (e.g. hipocalorica). M-am gandit putin la fenomenul asta. Cele mai multe Slabute au avut deziluzii la perioada de platou a diverselor diete; altele dintre noi pur si simplu au avut o perioada mai neagra, dupa care si-au schimbat dieta.

Eu personal nu am fost mare adepta a dietelor clasice, desi am citit despre mai multe diete si am incercat de exemplu mentinerea Montignac. Alimentatia mea curenta -- cat si ce mananc zilnic -- nu are reguli foarte fixe, desi am cules de ici si de colo cateva principii sanatoase. De aceea ma intereseaza foarte mult ce experiente au avut Slabutele care au schimbat diverse diete, ce au crezut despre fiecare dieta, de ce au schimbat-o si care sunt concluziile lor pe aceasta tema.

Cu mult drag,
Cristina
__________________
Reteta mea preferata din post: http://concurs.slabute.ro/reteta-pre...CrisetenO.html

Jurnalul meu: E greu sa te opresti din slabit... http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...teno-6331.html
CrisetenO, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1862 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1345 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui CrisetenO:
ziki (09 iul 2013)