View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 16 nov 2012, 00:22:08
Ladylike Lore's Avatar
Ladylike Lore Ladylike Lore este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 01 sep 2012
Locaţie: Cluj, Romania
Vârsta: 35
Date: 169cm, 72.5kg
Mesaje: 5
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Ladylike Lore :Jurnal

Azi a fost prima zi de dieta...esuata. Adica, a inceput bine, dar ca orice lucru frumos pe care-l incep... Dimineata am mancat bine, pana pe la pranz, cand Denisa mi-a zis sa merg la Deichmann cu ea sa isi cumpere pantofi.Am stat
la moll cam 2 ore, dupa care am plecat si pana in Real, la JYSK.
Am ajuns acasa seara pe la 7, si Denisa tot vorbea despre pizza, normal ca mi s-a facut pofta de pizza...Si am mancat...pizza. Aluatul il aveam,era din acela cumparat de la Kaufland, 3 la pachet. Am pus niste bulion, cascaval, ardei verde si masline. Delicios, doar ca asa de prost m-am simtit, nu am fost in stare sa rezist nici macar o zi...
Asa ca am profitat de faptul ca am ramas doar eu acasa, si am mers la baie sa vomit totul... Nu,nu sunt bulimica, cel putin asa cred eu. Nu am mai vomitat de cel putin 1 an,si nu am de gand sa o mai fac.Nu vreau sa imi distrug dantura si stomacul. A fost doar un moment de slabiciune !!!

Citind cateva articole de pe site,am decis ca ar fi o ideea buna sa imi planuiesc mesele. Asa ca, maine dimineata la 8 mi-am pus ceasul sa sune.
la 8.05 iau pastila de spirulina, la 8.40 mananc un iaurt simplu.Maine ma gandesc la cartofi piure,mere,kiwi si ceai,mult ceai.

Pe maine.
Ladylike Lore, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1737 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1220 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]