View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 14 mar 2010, 23:58:45
flory05's Avatar
flory05 flory05 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 04 feb 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 37
Dieta: Mancat sanatos+Montignac+Dieta Disociata
Date: 165cm, 50kg
Mesaje: 27
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Smile Flory05-Vreau sa slabesc sanatos

Buna si bine v-am gasit, sunt o novice in scrisul pe forum, deoarece pana acum am adunat impresii de la fiecare, in speranta ca voi gasi metoda buna de slabit. Am ajuns la concluzia ca prin infometare, pastile de slabit si alte diete pe care le-am incercat, nu fac decat sa slabesc pe moment iar apoi sa ma ingras dublu. Momentan incerc sa mananc sanatos, combinand Montignac cu regimul clasic. Mananc piept de pui sau carne de vita la gratar sau fiarta, cu salate, branza dietetica si rosii, legume la tigaie dar fara ulei, oua fierte tari, iaurt dietetic, ciuperci. Am eliminat bauturile acidulate, nu mai mananc prajit, paine foarte rar, am reusit sa nu mai mananc dulciuri decat cel mult o data pe saptamana, care eu eram moarta fara ciocolata . Nu am stat sa numar caloriile, nu stiu daca este f importanta.. In fine, in data de 01.02 cantaream 61kg In viata mea nu am avut atatea kg, insa acum am ajuns la 57 spre 56 si sunt foarte mandra de mine pentru ca de obicei ma apucam de o dieta si renuntam in favoarea sarmalelor, ciocolata s.a.
Va rog daca se poate, sa ma mai ajutati si voi cu cateva sfaturi, retete, incurajari, si povesti de cum a-ti slabit pentru ca am nevoie de ajutor in continuare sa nu ma las si de data asta. Va pup si succes la arderea de calorii..
flory05, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1841 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1324 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1325 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de flory05; 15 mar 2010 at 00:02:09.