View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 16 mar 2010, 00:01:54
tinaa's Avatar
tinaa tinaa este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 15 mar 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Date: 168cm, 61kg
Mesaje: 4
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Thumbs up Tinaa-Sunt puternica si voi dovedi asta ! Sa inceapa regimul :)

Nu de maine, nu de luni, nu din 1, DE ACUM voi tine regim pentru a da jos kg in plus si pentru a ma simti din nou frumoasa. Nu am multe kg(61, la 1 68 m), dar nu are importanta lucrul asta, atata timp cat ma simt foarte incomod si neatragatoare din cauza lor (poate pt faptul ca le-am luat acum recent si se vede diferenta FOARTE tare). Este foarte mult, cel putin arata foarte urat, pentru cum eram inainte. Dar sunt puternica si voi dovedi tuturor lucrul asta.
Mi-am propus ca de azi, 16 martie pana la sfarsitul lunii sa slabesc 6 kg. Sunt mai pusa pe treaba ca niciodata si o sa va demonstrez ca se poate.

E timpul sa spun stop, sa nu mai aman atat regimul, sa nu mai imi caut scuze penibile pentru lipsa mea de vointa. De azi voi face sport, voi manca sanatos, si voi avea grija mai mult de mine.

Sa ne auzim cu bine si succes tuturor care vor sa slabeasca.
tinaa, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2163 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1646 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]