View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 02 ian 2013, 19:01:36
Youlightupmyworld's Avatar
Youlightupmyworld Youlightupmyworld este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 20 feb 2012
Locaţie: Craiova, Romania
Dieta: Orice se potriveste :))
Date: 165cm, 85.7kg
Mesaje: 158
Aprecieri acordate: 28
Am fost apreciat(a) de 31 ori in 30 mesaje
Red face Jurnal de slabit "Un nou inceput" - Youlightupmyworld

Buna tuturor !
M-am hotarat intr-un final sa ma apuc de slabit asa cum trebuie. Un nou an, un nou inceput. Gata! Nu se mai poate asa! Sper din tot sufletul sa primesc suport din partea voastra si sa gasesc forta necesara sa slabesc 38 kg. Cand eram mica, eram plinuta dar de cate ori aveam probleme cu stomacul si mancam paine prajita cu branza, intr-o saptamana slabeam. Ei bine acum gresesc o gramada in alimentatia mea, stiu asta, insa nu sunt suficient de hotarata.
Pai sa va zic cate ceva despre cum obijnuiesc sa mananc. Incep orele dimineata asa ca aproape niciodata nu mananc acasa. Prima masa este undeva in jurul orei 9:20/10:20 si de cele mai multe ori imi cumpar ceva de la magazin in loc sa imi iau ceva de acasa. Dupa ore servesc pranzul pe la 1 jumate, 2 fara ceva. Intre mese ciugulesc o gramada de chestii ( nu e bine stiu ) si apoi ultima masa este undeva in jurul orei 7-7 jumate- 8. Si ar fi destul de bine daca masa de seara ar fi cu adevarat ultima mancare mancata insa tind sa mai iau cateva bucatele de ciocolata sau uneori popcorn la un film bun. Stiu, sunt destul de dezordonata in ce mananc dar anul asta TREBUIE neaparat sa fac o schimbare.
Inca nu m-am hotarat asupra unei diete, pentru ca nu m-a incantat niciodata taierea brusca a anumitor feluri de mancare. Am citit ceva timp despre WW si dupa calculele mele pot manca 24 puncte/zi. Sunt un pic sceptica in privinta acestei diete pentru ca o gramada de lume a zis ca este mai mult un stil de viata, pentru ca trebuie urmat in continuare ca sa nu vina la loc kg pierdute. Tinand cont de toate asta o sa incerc sa urmez principiile dietei WW, o sa incerc sa ma incadrez in 1200- maxim 1300 kalorii / zi. O sa incerc sa reduc cat mai mult din mancarurile bogate in grasimi, portiile de mancare si o sa incerc sa tai din portia zilnica de coca-cola. Fac cu "Six Weeks Challenge" sport de 3 ori pe saptamana pe consola wii si uneori daca am timp si in restul zilelor in care nu sunt programate exercitiile. Sper ca de data asta sa reusesc sa ma tin de slabit si la vara sa ajung la plaja cu cateva kg mai slaba.
Accept orice sfat, orice critica, orice care sa ma faca sa ajung la 55 de kg. O sa incerc sa imi inregistrez fiecare meniu. O sa ma descarc aici, in jurnalul meu de "viitoare slabuta" si o sa incerc sa ma tin cu adevarat de acest nou stil de viata.
P.S: S-ar putea sa mai fac mici greseli de ortografie asa ca imi cer scuze de pe acum
O zi buna !
Youlightupmyworld, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1889 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1372 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1115 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui Youlightupmyworld:
MagiqueMe (07 mai 2013)