View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 04 ian 2013, 14:16:24
stroemirela's Avatar
stroemirela stroemirela este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 03 ian 2013
Locaţie: Zaragoza, Spania
Vârsta: 37
Date: 155cm, 69.5kg
Mesaje: 27
Aprecieri acordate: 14
Am fost apreciat(a) de 9 ori in 6 mesaje
Implicit Jurnal stroemirela

Salutare slabute.
Cum sunt noua pe forum, m-am gandit ca ar fi bine sa ma prezint. Sunt Mirela, implinesc 26 de ani luna care vine, traiesc in Spania de mai bine de 7 ani, casatorita si am o dulceata de fetita care mai are putin si implineste 3 anisori. De ce am ajuns pe acest forum? Pentru ca vreau foarte tare sa slabesc.
Sa va spun povestea ingrasatului meu. Dintotdeauna am fost o fata foarte slaba, mica de inaltime si firava.. In liceu nu cantaream mai mult de 40 de kg. La 20 de ani l`am intalnit pe sotul meu, am inceput sa iesim la restaurante, pizza, kebab etc si incet incet am ajuns sa cantaresc 70 de kg (m`am ingrasat in decurs de 2 ani). Cand mi-am dat seama ca m-am ingrasat excesiv, m-am pus pe slabit drastic, adica mancam des si foarte putin, in majoritatea zilelor poate doar rosii cu branza, ceva fructe sau friptura pe gratar. Am slabit rapid, in 2 luni am dat jos 18 kg spre mirarea mea. Ce-i drept tot in acelasi timp m-am angajat si aveam si activitate fizica. La sfarsitul celor 2 luni de slabire am ramas insarcinata spre bucuria noastra. Am adunat in sarcina vreo 20 de kg , numai burta cantarea 10 kg, mi-am dat seama de asta dupa 3 zile de la nastere cand m-am cantarit si aveam cu 10 kg minus. In timpul alaptarii (7 luni) nu am tinut nici un fel de regim, la indemnul mamei mele care spunea ca laptele trebuie sa fie hranitor si mancam de toate la orice ora. Pana anul trecut in noiembrie m-am mai ingrasat 8 kg, deci cantaream 78. Am tinut o dieta hipocalorica si am pierdut cele 8 kg, dar din lispa de ambitie am abandonat dieta si pana in momentul de fata m-am mai ingrasat 6 kg, am 76. Acum vreau din tot sufletul sa slabesc iar, dar sa slabesc bine de tot, sa arat din nou cum aratam odata, cand ma ridica al meu in brate si paream un fulg... tare mi-e dor de timpurile alea. Hainele imi stau urat, orice mi-as pune ma arata si mai grasa, obosesc foarte repede si asa m-am hotarat inca o data, si sper ca de data asta sa fie pe bune, sa slabesc in toata regula.
Am norocul ca aici la bloc avem o sala de fitness gratis, apartine blocului.. am inceput de ieri s-o vizitez si deja se resimte miscarea pentru ca incep sa am febra musculara. Ce-i drept nu pot folosi decat 3 aparate pentru ca restul sunt mai mult pentru culturisti. O bicicleta eliptica (sau cum ii zice), un magic leg si un aparat de abdomene. Am incercat sa sar si coarda si nu am putut, atunci mi-am dat seama cat de grasa sunt, inainte saream fara probleme, acum nici macar 2 sarituri ca lumea nu am putut face . Daca imi puteti spune si un circuit ce il pot face cu astea 3 aparate, mi-ar fi de mare ajutor.
Sper sa ofer sustinere celorlalte slabute si sa primesc la randul meu, am mare nevoie. Vreau sa slabesc si vreau sa-mi mentin aceasta idee in continuare pentru ca asa nu se mai poate.
stroemirela, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1816 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1299 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 525 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui stroemirela:
Creatsa (04 ian 2013), Mia12 (20 mar 2013)