Subiect: Jurnal auras
View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 16 mar 2010, 16:09:55
auroratoma's Avatar
auroratoma auroratoma este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 27 dec 2009
Locaţie: branesti, Romania
Vârsta: 35
Dieta: -
Date: 170cm, 53kg
Mesaje: 37
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Jurnal auras

hello tuturor,



desi nu sunt o membra a comunitatii slabutelor decat de cateva saptamani "survolez" site/ul de luni bune mai ales cautand numarul de calorii al diferitelor alimente.
cand mi/am facut cont pe slabute.ro aveam 56 de kg, astazi am 54.Am o inaltime de 1,70 cm,21 de ani si sunt o persoana sedentara.in urma introducerii datelor mele in calculatorul de pe site a rezultat un total de 1600 de kcal/zi pentru mentinere si 1100 pentru slabire. insa....
inainte sa ma preocupe ceea ce mananc aveam un stil de a manca haotic si cred ca zilnic consumam peste 5000 de kcal .cu toate acestea niciodata nu am depasit 56 de kg.problema mea nu era de natura estetica ci mai degraba una de sanatate pentru ca ma simteam tot timpul extrem de obosita. consumul ridicat de paine( uneori mancam si 3 franzele normale la o masa) si cel de dulciuri (in fiecare seara la ora 19.30 ma alimentam cu ciocolata, biscuiti cu ciocolata, turta dulce, alune, chipsuri si mancam toata seara).energia mea venea asadar doar din dulciuri si nu era chiar o energie "sanatoasa" sa ii zic asa.
m/am decis sa imi schimb complet alimentatia si pentru ca cheltuiam foarte multi bani pe dulciuri, bai din care puteam sa cumpar mancare sanatoasa: fructe(pe care le detestam), legume( pe care nici nu visam ca o sa le mananc vreodata),etc.
si desi pare o poveste cu inceput indepartat trebuie sa recunosc ca abia acum 4 zile am inceput sa tin o dieta echilibrata....tentative am avut , am incercat sa imi notez si in calendarul de la slabute.ro meniul insa seara mancam cat pentru o saptamana.
cea mai proasta experienta pe care am avut/o pana acum a fost dieta disociata- in 7 zile am slabit 6 kg insa ma simteam foarte prost, cu moralul la pamant si in alte 7 zile am pus la loc cele 6 kg, poate chiar mai repede

ultimele 4 zile marturisesc ca au fost teribile, mai ales dupa orele 20....in prima seara am visat ca eram la kfs si mancam un meniu crispy stripes
a doua zi as fi ucis pentru o briosa cu ciocolata sau pentru niste chipsuri cu cascaval
de suc nici nu mai vorbesc...vedeam numai pahare de cola in fata ochilor....chiar si acum parca vad unul
sper sa reusesc sa ma abtin si sa renunt la toate alimentele nesanatoase!




asadar o sa imi incep jurnalul prin meniul zilei de azi pana acum:


micul dejun: 1 iaurt nutriday clasic

pranz: 2 felii paine prajita
10 g margarina delma
10 grame pate ficat
2 felii salam de vara

pupicei
auroratoma, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1952 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1435 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1436 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Slabuta; 16 mar 2010 at 16:19:05.