View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 05 ian 2013, 17:14:05
Griga's Avatar
Griga Griga este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 08 mai 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 41
Date: 174cm, 76kg
Mesaje: 39
Aprecieri acordate: 8
Am fost apreciat(a) de 5 ori in 5 mesaje
Red face Jurnal Griga - Anul acesta POT!!!

Buna fetelor!

Sunt noua pe aici. Va urmaresc de mai mult timp, dar pana acum m-am multumit cu urmaritul. Ca multe altele, am pornit cu o rezolutie pentru 2013...sa fiu mai ambitioasa si sa ma tin de ceea ce incep...si aici ma refer la diete
Din octombrie am tot cochetat cu una, cu alta, reusisem sa slabesc cam 3 kg, pe care le-am pus la loc in perioada Sarbatorilor, iar acum ma simt ca o vitica
Sunt muuulti ani in spate in care am incercat diferite diete. Au fost perioade in care am ajuns acolo unde mi-am dorit, chiar m-am si pastrat, urmate de altele de neglijenta in care kg s-au pus la loc. Pentru ca am facut in decembrie 30 de ani si realizez ca nu mai pot slabi ca la 20...voi incerca sa fiu mai serioasa acum, mai ales ca in 2-3 ani vreau si un bebe si as vrea sa pornesc de la o greutate acceptabila.
Voi merge cu dieta Weight Watchers. Am vazut ca majoritatea subiectelor WW au fost abandonate si de aceea mi-am deschis un jurnal. Poate mai gasesc cateva sustinatoare cu care sa impartasesc meniuri si pareri.

Va astept cu drag si cu MULTA AMBITIE!!! Asa, ca pentru inceput de an!
Griga, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1781 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1264 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]