Piept de pui cu ficatei
Piept de pui umplut cu ficăţei
Ingrediente
doua bucati de piept de pui dezosat
300 g ficatei de pui
ceapa verde
cativa catei de usturoi
o mana de legume congelate
un pic de unt
un ou
miez de paine
nitel marar
comenteaza
Mod de preparare
Pieptul de pui l-am transat si l-am batut bine, l-am pus cu sare, usturoi si boia dulce sa sada cateva ore.
Ficateii de pui i-am inabusit intr-un pic de unt, am pus peste ceapa verde, usturoiul si legumele congelate, le-am lasat ceva timp in tigaie sub capac. Apoi am amestecat cu miez de paine facut faramite si am dat tigaia la racoare pe balcon. Cand s-au linistit am amestecat totul cu un ou batut si gata umplutura.
Totul a fost condimentat cu sare si piper dupa pofta inimii!
Am umplut bucatile de piept, le-am rulat, fixat cu scobitori si le-am dat la cuptor cam o ora sau poate un pic mai mult.
Cand s-au racit le-am taiat frumos si le-am servit!
Pofta buna!
untul si paine ..cred ca le putem da deoparte ...
eu zic ca merge bn aceasta reteta si pt paste
am facut si eu ...foarte bun
__________________
”AI GRIJA E DOAR MINTEA TA! O POTI SCHIMBA CAND VREI TU!”
|