View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 09 apr 2013, 08:02:22
Lauragirl's Avatar
Lauragirl Lauragirl este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 15 sep 2011
Locaţie: buzau, Romania
Dieta: Vegetariana, uneori vegana
Date: 180cm, 65kg
Mesaje: 263
Aprecieri acordate: 72
Am fost apreciat(a) de 89 ori in 75 mesaje
Implicit Jurnal de mentinere-Lauragirl

Buna slabutelor! M-am decis ca ar trebui sa-mi tin si eu un jurnal mai ales acum dupa ce am slabit si vreau sa ma mentin.Ma numesc Laura si am 14 ani,1.75 si 51 kg.Din alimentatia mea au disparut de mooolt sucurile de orice fel(chiar si cele de fructe),painea alba(mananc doar neagra sau graham),dulciurile si sncaks-urile(gen chips-uri,bombonele,cicolata),pastele fainoase(desi saptamana trecuta am facut o mica exceptie ),prajelile(absout) si mai rar alimentele bogate in carbohidranti(cartofi,porumb).In legatura cu sportul nu tineam unul strict ci il schimbam de la zi la zi de exemplu intr-o zi faceam dans 30 de minute si plimbari alerte ,iar in alta saream coarda si niste exercitii de baza.Tare as vrea sa gesesc un program de sport care sa imi si placa pentru ca vreau sa imi toniefiez si modelez corpul acum ca am slabit,dar inca sunt in curs de cautare.
In timpul ,,diete" care defapt implica doar reguli generale si era mai mult una personalizata,am inceput incet-incet sa scad numarul de calorii dar nu mai mult de 1000! Cand aveam 52kg am inceput sa le ridic incet-incet pana la 1500 si de atunci am mai slabit un kg.Sper sa imi da-ti si voi niste pareri,e important pentru mine
MD:o cana lapte degresat+5 biscuiti fara zahar
__________________
Jurnal de mentinere-Laura

Lauragirl, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1795 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1278 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1279 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui Lauragirl:
Adina14 (09 apr 2013), Rusu Laura (10 apr 2013)