View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 21 mar 2010, 20:32:05
himmelen's Avatar
himmelen himmelen este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 09 dec 2009
Locaţie: Giurgiu, Romania
Dieta: dieta echilibrata si curata
Date: 165cm, 60kg
Mesaje: 36
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Am nevoie de o incurajare :(

buna fetelor!

in sept. 2009 am inceput sa tin post si, cu ocazia asta, mi-am propus sa imi tonific corpul dand jos cateva kg. am tinut frumos tot postul - a fost prima oara cand l-am tinut intreg; in dec. insa o data cu venirea sarbatorilor am inceput sa mananc de toate.
in ian, in primele zile mi-am zis ca nu se mai poate si m-am apucat sa fac un pic de sport si sa tin dieta. a fost iarasi prima data in viata cand am tinut asa ceva. nici nu cred ca era neaparat nevoie dar am vazut rezultate frumoase la voi pe forum si mi-am zis ca pot si eu.
si oricum imaginile de la tv. cu toate modelele bine tonifiate imi "construiau" tiaprul de femeie.
am slabit 4 kg. cam intr-o luna jumate. in fiecare zi faceam sarituri, aerobic plus pilates plus diverse ex. inclusiv tae-bo. ajunsesem sa am rezultate frumoase: picioare subtiri, abdomen slab, talie definita, fund intarit.
dar, am avut o problema la picior care nu s-a prea rezolvat nici acum (de la atata sarit incorect executat - pe covor, cu picioarele goale de cele mai multe ori si pe varfuri). piciorul ma durea cand calcam pe el si se umflase...
asadar, n-am mai facut sport si, pe motiv ca tb sa ma mentin am inceput sa mananc oricat si oricand crezand ca nu se va vedea. WROOONG!
am luat inapoi cele 4-5 kg. de dinainte, ciclul nu mi-a venit, sunt deprimata, stresata mereu. ziua mananc normal dar seara cand ajung mananc pana nu mai pot.
m-am ingrasat cu paine multa si dulciuri.
dati-mi un imbold, incep sa cad intr-o panta din care cred ca nu imi mai pot reveni.
stiu ca la inceput dadeam si eu sfaturi de-astea de bine intr-ale slabitului dar acum am nevoie de voi.
himmelen, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1989 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1472 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Slabuta; 21 mar 2010 at 20:50:27.
Răspuns cu citat