View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 28 apr 2013, 17:23:55
Caaaatalina's Avatar
Caaaatalina Caaaatalina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 30 mar 2013
Locaţie: Sebes, Romania
Vârsta: 26
Dieta: Hipocalorica
Date: 161cm, 60kg
Mesaje: 87
Aprecieri acordate: 46
Am fost apreciat(a) de 28 ori in 22 mesaje
Smile Jurnal Caaaatalina - Inceputul a ceva frumos

Am o poveste ciudata: m-am hotarat ca trebuie sa incep sa slabesc vara trecuta. Totul a fost frumos, am schimbat putin cate putin, in fiecare zi invatam ceva nou despre ce inseamna "slabit"; "dieta". Am trecut prin tot felul de lucruri, am vrut sa renunt, dar toate jignirile , toate prejudecatiile m-au facut sa continui, dar din pacate am calcat stramb : am inceput o dieta demonica (1 iaurt degresat dimineata+1 kg de mere/zi); asta am mancat 1 saptamana. Problemele de sanatate nu au intarziat, dar am continuat: nu mancam, faceam mult sport, pana vomitam si putinul pe care l-am mancat. Am slabit, dar mi-am distrus sanatatea si zambetul, care imi este caracteristic. Pana la urma am descoperit aceasta comunitate perfecta, 2 saptamani am mancat sanatos, mi-am revenit atat psihic, cat si din puncte de vedere al sanatatii, dar din pacate nu a durat mult. O perioada am avut probleme la scoala, mancam haotic si am ajuns la bulimie, apoi la binge-eating, si iar la bulimie(deja de aproape 2 luni). NU MAI SUPORT.TREBUIE SA SCHIMB ASTA. Astazi, dupa inca un episod oribil de bulimie, mi-am dat seama ca nu mai pot.M-am decis: stil de viata sanatos+sport/miscare+cei dragi+zambete=SUCCES. :*
Am ales o dieta bazata pe fructe, legume si proteine(cu putine grasimi)la care se adaug si cereale integrale (putine portii)--toate cu un indice glicemic mic/mediu.
Acum vreau sa fie pentru totdeauna. Vreau sa va felicit pe toate pentru vointa, puterea pe care o aveti si sper sa ma sprijiniti in ceea ce incep,sa ma sfatuiti, sa-mi aratati unde gresesc. Sper sa fie totul bine!!
Caaaatalina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2272 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1755 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 3 membri au apreciat mesajul lui Caaaatalina:
Hybrid (06 iun 2013), Lauragirl (28 apr 2013), mihaela01 (28 apr 2013)