View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 29 apr 2013, 12:00:31
CristinaTM's Avatar
CristinaTM CristinaTM este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 29 apr 2013
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Dukan
Date: 164cm, 63kg
Mesaje: 3
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Smile Jurnal CristinaTM - dieta Dukan

Salut,

Sunt Cristina, am 28 ani și 64 kg, la o înălțime de 1,64m. Cum am oasele ușoare, kilogramele se văd urât, mai ales pe coapse și pe abdomen. He, am zis abdomen. dar acum arată ca o burtică foarte inestetică.

Am decis să încep de azi dieta Dukan, după ce în 2011 am ținut o dietă stil Atkins cu care am slăbit 9 kg. Din păcate, tot ce-am slăbit am pus la loc, cu surplus. Greșeala mea a fost că nu mi-am schimbat și stilul de viață o dată cu dieta, deci după ce am terminat-o, am pus tot la loc, că nu făceam sport și mâncam toate prostiile.

Azi, la micul dejun, am mâncat o omletă cu tărâțe de ovăz (care sunt obigatorii în această dietă) și un iaurt dietetic. De asemenea, mi-am făcut plimbarea de 20 min și am alergat 15 min. Sper ca, pe lângă slăbit, să ajung să alerg un maraton la începutul anului viitor. Îmi doresc foarte mult să reușesc, este unul dintre visele mele încă de când eram adolescentă.

Mă bucur că am găsit această comunitate de slăbuțe. Simt că aici voi găsi răspunsuri la întrebările mele și susținere din partea membrilor. Să ne citim sănătoși și mereu în formă!
CristinaTM, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Acest membru apreciaza mesajul lui CristinaTM:
emoduck (29 apr 2013)