Subiect: Jurnal Anna531
View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 19 iun 2013, 10:52:57
Anna531's Avatar
Anna531 Anna531 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 19 iun 2013
Locaţie: Craiova, Romania
Dieta: Personalizata
Date: 166cm, 85kg
Mesaje: 19
Aprecieri acordate: 8
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 6 mesaje
Smile Jurnal Anna531

Buna tuturor,

Ma numesc Ana si am 18 ani jumate . Am aflat de site-ul acesta de la o prietena si citind un pic prin jurnalele voastre am decis sa imi deschid si eu unul. Inainte de toate sa va povestesc putin despre mine. Cand eram mica aveam momente in care eram grasa si momente in care eram piele si os. Nu constientizam atunci diferenta si mie imi placea cum eram. Cand am mers la scoala kg au inceput sa se adune si s-au tot adunat pana cand am ajuns la 96kg. Stiam ca era rau, nu ma simteam deloc bine, dar nu faceam nimic sa schimb acest lucru. Beam cola cu galeata, mancam Mc, KFC, multa pizza si paine iar de dulciuri si chipsuri nici nu mai mentionez. Mama a slabit in urma cu 6 ani aproape 25 de kg si am fost tare mandra de ea, dar nici macar acest lucru nu m-a ambitionat. Nu am fost fata badjocorita pentru excesul de kg si acum ma gandesc ca daca se mai luau de mine poate imi venea mintea la cap.
Imi lipseste in mare parte motivatia si tot astept rezultate rapide iar daca nu le vad, renunt si dau iama in mancare. Inca nu mi-a intrat in cap ca procesul asta necesita timp si ca atunci cand o sa ajung la final o sa fiu mandra de mine.

De la inceputul anului am renuntat la cola definitiv, lucru care ma uimeste si acum, si odata cu cola nici celelalte sucuri nu m-au mai atras. Mai beau uneori fanta sau sprite dar in cantitati mici. La Mc/kfc nu am renuntat complet si inca mai mananc odata la cateva luni un meniu mediu. In ultimul timp am gasit un program de exercitii si acum le fac in casa + mai pierd timpul pe bicicleta. Asa am ajuns de la inceputul anului pana acum la 85kg(oscilez intre 83.7-84-85kg dar am ales sa pun greutatea ce mai mare din ultimele saptamani) si prima oara in multi ani am fost fericita sa vad un numar de kg cu 8 in fata. Nu a fost chiar asa de greu, dar daca va vine sa credeti sau nu, tot nu sunt destul de motivata sa continui Nu vreau sa ajung la banchetul din clasa a 12 cu optzeci si ceva de kg, vreau sa fiu in stare sa port o rochie lunga si sa nu mai incerc sa imi ascund suncile E placut ca lumea sa iti spuna "wow, da ai slabit ceva, bravo" si am auzit asta de cateva ori in ultima vreme de la persoane care nu ma mai vazusera de ceva timp. Acum tot ce imi doresc este ca la toamna cand ma intorc la scoala colegii sa zica "Mama, Ana, ce bine arati acum!". Vreau asta si o sa incerc sa lupt ca sa imi indeplinesc telul.

Sper sa gasesc sustinere din partea voastra si peste cateva luni sa fiu cu mai multe kg mai slaba pentru ca stiu ca odata cu kg pierdute increderea in mine v-a creste si ma voi simtit mai bine in pielea mea.

P.S: Scuzati-mi romanul, dar am simtit nevoia sa scriu aici, in noul meu jurnal, o mica parte din poveste vietii mele. O zi cat mai buna si succesc tuturor in lupta cu kg in plus
Anna531, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2177 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1660 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1403 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui Anna531:
bellajane (19 iun 2013), Hybrid (24 iun 2013)