Subiect: Jurnal Barbara B
View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 01 iul 2013, 16:14:36
Barbara B's Avatar
Barbara B Barbara B este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 22 iun 2013
Locaţie: Brasov, Romania
Dieta: Rina 90
Date: 158cm, 52kg
Mesaje: 31
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 7 mesaje
Implicit Jurnal Barbara B

Salut fetelor!

Numele meu este Paula si sunt o slabuta in devenire. O sa incerc sa va spun povestea me pe scurt, daca povestea me poate fi scurta.
De cand eram mica, eram mai dolofana, dar atunci asta nu era o problema. Am crescut si incet, incet am inceput sa imi dau seama ca nu ma simt bine in corpul meu si ca vreau sa slabesc. Dorinta mea de a slabi a pornit in ianuarie 2012 si de atunci tot ma lupt cu kg. In vara anului 2012 am dat jos 10 kg cu mult sport( 3-5 ore pe zi) si am inceput un nou capitol din viata mea.
Toata lumea ma oprea pe strada sa imi spuna ca nu ma mai recunosc, ca sunt foarte slaba, sa ma intrebe ce dieta miraculoasa am tinut, dar eu totusi nu aveam de gand sa ma opresc. Din august 2012 am facut aproape zilnic sport pana in aprilie anul asta, cand o raceala de 2 saptamani mi-a pus gand rau si nu am mai putut face sport. Raceala combinata cu o perioada strestanta m-au facut sa imi pierd toata motivatia si dupa ce m-am reintors la sport, abia daca puteam sa mai fac cateva exercitii, care in trecut mi se pareau foarte usoare. Din mai am zis ca trebuie sa pun punct stilului meu de viata lenes si sa ma reapuc de un stil de viata sanatos.
Am inceput sa fac sport din nou si sa incerc sa mananc cat de cat ok si asa am reajuns la 56 de kg.
Acum cateva saptamanii am descoperit aceasta comunitate si nu pot sa zic decat ca mi-a pus Dumnezeu mana in cap. Aici am citit despre dieta Rina's 90 si dupa o perioada in care m-am documentat, am decis sa incep dieta. Azi este prima zi si am de gand sa o tin cam 2 luni iar ca sport o sa alerg in fiecare seara cate o ora si, probabil, voi mai juca si tenis, bicicleta medicinala sau voi merge la inot.

Sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea si ca ati avut rabdare sa o cititi. o sa va tin la curent cu ceea ce mananc pentu a ma mai corecta voi daca nu o tin bine.
Mult spor la pierdut kilograme!
Barbara B, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2119 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1602 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 828 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]