Subiect: Jurnal: Diana
View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 24 mar 2010, 12:12:35
DianaS's Avatar
DianaS DianaS este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 16 mar 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 34
Date: 170cm, 68.2kg
Mesaje: 5
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Jurnal: Diana

Buna, fetelor!
M-am inregistrat saptamana trecuta, dar abia acum mi-am facut timp sa-mi fac propriul meu jurnal. Sa fiu sincera, nici nu stiu cum ar fi trebuit sa arate acesta, asa ca am tras cu ochiul la jurnalele voastre.
Sunt studenta si am un program foarte incarcat - de cele mai multe ori plec la 8 si ma intorc la 8 acasa.
Am un stil de viata dezordonat, in sensul ca ma culc foarte tarziu, mananc neregulat - cand am o masa pe zi, cand am patru mese pe zi, exista zile in care nu mananc aproape nimic si zile in care mananc cat pentru patru.
De cateva saptamani, m-am apucat de sport - ma duc la aerobic de 2-3 ori pe saptamana, iar de luni m-am apucat de regim - nu este unul anume, ci incerc sa mananc mai regulat, cel putin trei mese pe zi si mai sanatos si sa reduc din alimentele nesanatoase (sucurile acidulate in primul rand, pentru ca avand ferestre pe la facultate, le petrec in cafenele).
Sper sa reusesc.
Deja am dat aproape doua kilograme jos in doua zile, dar chiar nu m-am infometat. Sa vedem cum merg lucrurile mai departe.
DianaS, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1947 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1430 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]