View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 19 iul 2013, 20:14:23
Jessica's Avatar
Jessica Jessica este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 19 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Rina 90's
Date: 159cm, 76.5kg
Mesaje: 13
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 5 ori in 5 mesaje
Smile Jurnal Jessica- Lupta cu viata

Buna ziua tututor!
Am mai avut un jurnal acum ceva timp, de care m-am lasat usor-usor. Nu are nimic, nu mai conteaza ce a fost, conteaza ce e si ce va fi.

Numele meu e Simona, am 17 ani si sunt din Bucuresti. De la varsta de 9 ani ma lupt cu kilogramele. Nu dau vina pe nimeni sau pe vreo boala, vina a fost in totalitate a mea si poate si a parintilor intr-o mica masura (desi ei mereu m-au atentionat in legatura cu greutate si cu porcariile pe care le mancam, ma simt eu mai bine stiind ca nu e 100% vina mea.)
La sfarsitul clasei a 8-a (asa cum demonstreaza fisa medicala) aveam 100 kg, un numar imens pentru un copil care abia facuse 14 ani. Mentionez ca aveam, ca si acum, 1.57(rotunjit la 1.60 ca sa ma simt mai bine ), si va puteti imagina cum aratam si cat de usor ieseam in evidenta.
Dar nu-i nimic, pentru ca vara aceea am hotarat ca trebuie sa ma schimb. Am tinut o dieta disociata (3 zile legume+fructe, 3 zile carne, 3 zile lactate) si am slabit in jur de 9-10 kg. Apoi a inceput liceul si am intrat intr-un stres continuu si colegii erau cum erau, si am mancat ca sa scap de chin. Suprinzator, nu am pus pe mine mai deloc.
Vara din clasa a 9-a nu am facut nimic ca sa scap de kg in plus. Apoi,cls. a 10-a deja era altfel. Imi facusem prieteni, la scoala mergeam bine, acasa eram linistita. Dupa un an linistit, am tinut 2 luni de dieta disociata (3 zile legume+ fructe, 3 zile carne+ lactate). Am ajuns la 80 kg. Apoi,in clasa a 11-a,desi totul era frumos, ma simteam intr-adevar acceptata de societate, si viata era linistita, n-am slabit si nici nu m-am ingrasat.
Si am ajuns acum. Vara lui 2013. Recunosc, in iunie n-am facut absolut nimic. M-am apucat la inceputul acestei luni de dieta disociata, si am slabit 3 kg. Acum am 77 kg, si nu sunt fericita.Am nevoie de o schimbare si am nevoie sa ma simt bine.
Azi am inceput dieta South Beach, caci de disociata mi-a ajuns atatea veri .Am mancat de dimineata(15 m-am trezit la 1 jumate si a trebuit sa fac curat urgent si n-am avut timp sa mananc) o rosie si un albus de ou fiert. Apoi, la 18 30 am mancat o salata (2 rosii, 1/2 castraveti, 1/3 ceapa si un albus de ou fiert). Stiu ca e foarte foarte putin, dar chiar n-am avut cand si cum sa mananc. Maine va fi o zi mai buna, deoarece ma trezesc devreme sa merg la cumparaturi cu parintii mei. Acum ma chinui cu un ceai verde de 10 minute deoarece chiaaar nu suport gustul. In 20 de minute o sa am o sesiune de 30 de minute de zumba si apoi dus si ma culc.
Am deschis acest jurnal deoarece vreau sa am grija mai multa de mine, si nu promit sa scriu in fiecare zi, dar promit sa fac tot ce pot ca sa nu mai renunt,pentru ca dupa 17 ani simt in final ca merit mai mult.
Mult de citit,stiu dar m-am simtit bine sa ma descarc. Va multumesc si va pup! Sa aveti o seara placuta :*
Jessica, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2270 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1753 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1237 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui Jessica:
WhiteAngel (19 iul 2013)