Subiect: Jurnal Suzi ^_^
View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 20 aug 2013, 13:44:25
chibiusaify's Avatar
chibiusaify chibiusaify este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 09 aug 2013
Locaţie: Slatina, Romania
Vârsta: 25
Date: 169cm, 60kg
Mesaje: 16
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 2 mesaje
Implicit Jurnal Suzi ^_^

Buna! Deci m-am gandit sa incep si eu un jurnal aici.
Eu sunt Suzi [Suzana] am 15 ani, olteanca. Sunt noua pe aici dar site-ul il stiu demult.
Pai.. am 1.69 si 58 de kg, dar vreau sa ajung la 55, cam asta e greutatea care mi-am dorita mereu. Problema la mine e ca mai am cativa colacei pe burta si mai multa grasime pe picioare mai ales.
Lupta cu kg am inceput-o prin toamna lui 2011, cand pe atunci ajunsesem la 80 de kg la doar 11 ani... Am tinut o dieta disociata care din pacate nu s-a sfarsit bine caci mi-a slabit sistemul imunitar si am facut pneumonie. Dar totul s-a rezolvat.
Ideea e ca dupa, in 2 ani, am mancat cum numeam eu 'normal' pe atunci si am pus la loc, ajunsesem in septembrie 2012 inapoi la vreo 70 de kg, deci ma ingrasasem iar.
Stiti cum e, vezi ca 'ah, am 60 de kile acu.. a, am 64, lasa ca n-are nimic..' si pana la urma se strang usor usor.
Asa ca m-am apucat sa fac sport cum nu facusem toata viata pana atunci. A fost mai greu ca apoi a venit iarna si am incetinit cu slabitul. Dar in fine, cam din octombrie 2012 pana acum am facut sport de mai multe ori pe saptamana + dieta. Dar desigur ca am avut multe scapari, pauze, am fost stresata ca am avut si examene, invatat etc.
Intr-un final am ajuns la 58 de kg[greutatea actuala] si stiu ca e cam de ajuns..Dar sunt de parere ca e mai bine sa ai cu cateva kg in minus fata de greutatea ideala, in caz ca vreodata poate mai pui 1-2kg, si no sa se vada asa mult in felul asta.
Sper ca pana in maxim octombrie [nu ma grabesc] sa ajung la 55 de kg.
Ce ma intereseaza mai mult e sa diminuez cat mai mult grasimea de pe picioare si fund desigur.
De aceea de vreo 2 saptamani ma duc si la o sala foarte buna. Acolo, pana acum, am facut mai mult la banda de alergat vreo 30 de minute la fiecare sedinta. Si am mai fost si pe la sauna de vreo 2 ori, ca e inclusa in abonament.
La sala nu-mi place sa stau jos la bibicleta, nici la stepper... prefer sa alerg pe banda.

Deci banuiesc ca aici voi scrie ceea ce mananc si ce sport fac nu? Azi am zi libera de la sport caci ieri am fost la sala [ma duc de 3 ori pe saptamana]
Asa ca azi poate doar voi dansa pe aici si exercitii usoare.
Pana acum am mancat de dimineata niste fructe[ o para, struguri, cateva prune], la pranz varza calita si o gura mica de gem de afine apoi o felie foarte mica de paine neagra feliata pe care am pus pate vegetal de masline si pe deasupra castravete taiat.
chibiusaify, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1887 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1370 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1113 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui chibiusaify:
lavinia elena (20 aug 2013), rosadeni (29 aug 2013)