View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 26 mar 2010, 12:08:48
meapasarica's Avatar
meapasarica meapasarica este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 20 iul 2009
Locaţie: Alba Iulia /Kristianstad, Suedia
Vârsta: 40
Dieta: nici una :)
Date: 156cm, 49kg
Mesaje: 3.607
Aprecieri acordate: 826
Am fost apreciat(a) de 689 ori in 299 mesaje
Implicit Algele te ajuta sa arzi grasimi

Cheia arderiii grasimilor acumulate de corp se afla in mare. Iarba de mare si algele ajuta la arderea grasimilor, conform unui nou studiu facut de Universitatea Newcastle din Marea Britanie.

Fibrele din iarba de mare decid cat de multa grasime asimileaza corpul uman. Consumand produse care contin fibre ce provin din algele de mare poti slabi mai usor.

- Obezitatea a devenit o problema in crestere deoarece oamenilor le vine tot mai greu sa faca miscare si sa tina diete. Acesta este prima dovada care arata ca algele pot reprezenta o solutie pentru cei care se lupta cu obezitatea, comunica Lain Brownlee, care conduce studiile.

Cercetatorii s-au folosit de un sistem digestiv artificial pentru a testa peste 60 de fibre naturale diferite si pentru a compara cat de multa grasime este absorbita. rezultatele au aratat ca iarba de mare reduce asimilarea grasimilor cu 75 %. Cercetatorii au incercat sa faca paine cu fibre din alge iar rezultatul a fost destul de incurajator.

- Daca s-au putea adauga aceste fibre in produse consumate zilnic, cum ar fi produsele lactate, de panificatie ar insemna o scadere semnificativa a grasimilor ce se acumuleaza, potrivit lui Lain Brownlee.


Articol adaptat si tradus din Aftonbladet
meapasarica, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1329 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 812 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1071 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Slabuta; 26 mar 2010 at 12:39:59.
Răspuns cu citat