View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 26 mar 2010, 23:53:12
vadmin's Avatar
vadmin vadmin este deconectat
(meniuri, evolutie)
Co-Fondator
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 24 ian 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 41
Date: 182cm, 75.8kg
Mesaje: 1.885
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 21 ori in 7 mesaje
Post Indice glicemic si Incarcatura glicemica

Dupa un efort de cateva luni, pe slabute s-a lansat inca o unealta noua pentru voi - Indicele glicemic si Incarcatura glicemica pentru alimente.Forma de afisare a valorilor si utilizarea lor este similara cu cea deja cunoscuta de voi de la calculatorul de calorii, punctele weight watchers, etc.


In pagina alimentului, de asemenea se specifica daca valorile pentru Indice glicemic si Incarcatura glicemica sunt:
  • valoare mica (culoare verde)
  • valoare medie (culoare portocalie)
  • valoare mare (culoare rosie)

S-a implementat si o forma utila de cautare a alimentelor dupa Indice glicemic si Incarcatura glicemica (trebuie sa faceti clic pe Cautare avansata, ca sa apara acest formular).


Mai jos se va prezenta o cautare dupa alimente din categoria Legume, cu Indice glicemic mai mare ca 20.De acum, la adaugarea alimentului, se poate completa optional si valoarea Indicelui glicemic.


Desi s-a completat Indicele glicemic pentru foarte multe alimente (peste 2500), celelalte inca nu au setata aceasta valoare. Alimentele pentru care inca nu exista valorile, au afisate 'liniute'. Daca stiti valoarea IG pentru aliment, va rugam sa folositi legatura:


Daca observati o valoare eronata, va rugam sa nu ezitati si sa folositi legatura Raporteaza valori aliment din pagina cu valorile fiecarui aliment.

Succes!
Răspuns cu citat