Andive la cuptor
Andivele sunt f sanatoase si au foarte putini carbohidrati neti (0.25 de net carbo la 100gr).Am gasit pe net o reteta cu andive numai buna pt dietele low-carb.
Andive la cuptor (2 portii)
Ingrediente:
3 andive
100 gr cascaval
100 ml smantana de gatit cat mai grasa
1 cana de supa de pui sau apa
1 ou
sare si piper
Preparare:
Se incalzeste cuptorul la 180 grade C.
Se taie andivele pe lungime si se indeperteaza partile maro sau partile lovite.
Intr-un vas se pune supa sau apa la fiert,se adauga andivele si se fierb 5 minute.
Intre timp se bate oul,se adauga smantana si cascavalul ras,sarea si piperul.
Se pun andivele intr-un vas pt cuptor neaderent (nu trebuie scurse de apa excesiv).Se adauga amestecul de ou,smantana si cascaval.
Se coc 20 de minute la foc mai mic sau pana cand cascavalul formeaza o crusta.
Se serveste cald.Pofta buna!
Informatii nutritionale pt 2 portii: (poate sa difere in functie de firma producatoare)
74 gr grasimi
40 gr proteine
24 carbo (8 net carbs)-la dietele low carb se iau in considerare doar net carb
16 fibre
910 calorii
__________________
" Daca vrei sa ai ceva ce n-ai avut niciodata,e nevoie sa faci ceva ce n-ai facut niciodata! " -Alexandra Dorneanu
|