View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 30 mar 2010, 13:44:28
dark's Avatar
dark dark este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 27 mar 2010
Locaţie: Galati, Romania
Vârsta: 29
Dieta: Dieta personalizata
Date: 159cm, 64kg
Mesaje: 77
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Unhappy Jurnalul adolescentilor cu greutate:D

Buna tuturor! Ma numesc Cosmina si as vrea sa va impartasesc si voua prin ce trec ... Pana acum scriam intr-o agenda dar m-am gandit sa scriu pe forum ca sa primesc si cateva sfaturi... De cand ma stiu am avut probleme cu greutatea...Bine niciodata atat de exagerate ca in prezent... M-am speriat cand m-am urcat pe cantar stiam ca aveam vreo 70 kg dar nu 78...De doua saptamani am zis STOP mancarurilor grase,dulciurilor, painii si prajelilor... Am slabit pana acum 5 kg. si se si cunoaste la picioare...zilnic fac sport(abdomene, genoflexiuni, mers pe bicicleta si aerobic pentru spate si talie). O dieta anume nu o tin pentru ca sunt foarte mofturoasa la mancare...la inceput aveam zilnic cate un meniu stabilit dar acum am inceput sa le amestec putin intre ele.. incep a va spune ce am mancat azi pana acum:
dimineata ora 06:30-> 3 feliute sunca de pui
la scoala pe la 11.00-> un mar verde
iar la ora 14:00-> supa de legume
atat pana acum dar mai mananc pe la ora 4 un albus de oua fiert...pentru mine este suficient...am incercat sa depasesc 1000 de kcal dar simt ca mananc foarte mult... ce sfat imi puteti da?? si daca mai sunt fete apropiate de varsta mea si in situatia mea m-as bucura f tare daca ar fi interesate sa reusim impreuna
dark, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2294 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1777 kcal/zi. Pentru a slăbi 6 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 745 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]