View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 15 mar 2014, 16:04:16
WhiteAngel's Avatar
WhiteAngel WhiteAngel este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 07 nov 2011
Locaţie: Craiova, Romania
Vârsta: 28
Dieta: Hipocalorica Personalizata
Date: 167cm, 00kg
Mesaje: 1.828
Aprecieri acordate: 600
Am fost apreciat(a) de 520 ori in 412 mesaje
Implicit Welcome Back - Jurnal WhiteAngel

Buna fetelor .. bine v-am REgasit ... multe dintre voi ma cunoasteti deja .. stiti f bine despre FOSTUL meu succes in ale slabitului .. mda, se pare ca sunt un bun exemplu de "asa nu!" .. toata munca mea s`a dus .. de un an ma tot chinui sa dau jos surplusul ce vedeam ca se adunase .. insa din pacate nu l`am dat, ci l`am inmultit ! ..
nu vreau sa fiu vreo figuranta sa ma plang ca sunt obeza .. pt ca nu sunt .. dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma complac in felul in care arat acum ...
asta e felul meu de a fi, imi place sa tind spre perfectionism in orice domeniu .. iar cand vine vorba de aspect fizic .. de mica am avut o obsesie ... tot ce pot spune este ca nu ma plac .. nu am cum sa schimb asta .. multa lume mi`a zis ca arat bine .. sau facand comparatie cu perioada in care eram ff slaba mi`au spus ca e mai bine acum .. si vad si eu asta .. vad la colegi, prieteni .. ma vad mai atragatoare acum decat inainte ..
dar .. mintea mea gandeste altfel .. nu mai vreau sa ajung schelet, asta e clar .. dar vreau sa vad o piele frumoasa, fara celulita, ferma .. o talie bine conturata, un abdomen plat cu o umbra de patratele, picioare nici prea groase nici prea subtiri, bine definite .. un fund bombat si ridicat .. adica ce isi doreste oricine ! ... cer cam mult, nu? oare sunt doar vise?
nu sunt vise, dar trebuie munca pt asta .. nu stat in fata calculatorului si mancat prostii .. ceea ce am cam facut in ultimul timp ..
defapt am avut fel si fel de perioade .. zile in care m`am indopat urmate de zile de infometare .. cea mai mare prostie ! .. dar nu reusesc sa imi gasesc echilibrul .. nu stiu cum sa incep .. ce asteptari sa am ..
sunt clasa a12-a si imi e greu cu sportul .. nu am mai facut de asta vara .. nu am timp de mese regulate .. mananc ce si cand apuc .. de cele mai multe ori mananc rar, mult si prost ! combinatia fatala ! ...
reusisem acum 2 sapt sa ma mai mobilizez .. si deja se vedea .. si prietenul meu m`a vazut dupa vreo 4 zile si a zis ca am slabit .. wow, asa repede ? este si stresul care isi face efectul daca chiar ma tin de treaba si lucrurile se accelereaza ... dar s`a dus toata mobilitatea pt ca am racit, am stat la pat 3 zile .. 1 zi nu am mancat nimic, dupaia putin si in a treia zi m`am simtit f infometata si am mancat mult .. dupaia a facut bunicamea gogosi si tot asa .. off s`a dus totul
momentan vreau cateva zile sa incep sa gandesc mai bine .. sa fiu mai motivata .. si sa fiu pregatita sa ma apuc serios de treaba poate sprijinul vostru ma va ambitiona si pe mine !
__________________
.................................................. .......................................
_______
Jurnal de mentinere
- WhiteAngel
_________

If you never CHASE your dream, You will never CATCH them !
Mananc ca sa traiesc, nu invers !


WhiteAngel, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. WhiteAngel, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].
Urmatorii 4 membri au apreciat mesajul lui WhiteAngel:
allys (17 mar 2014), anqutz (18 mar 2014), diana87 (17 mar 2014), LOREDANA99 (15 mar 2014)