View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 23 mar 2014, 11:39:46
onetotilia's Avatar
onetotilia onetotilia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 01 feb 2010
Locaţie: Houthalen, Belgia
Vârsta: 30
Dieta: Rina's
Date: 159cm, 65kg
Mesaje: 2.091
Aprecieri acordate: 13
Am fost apreciat(a) de 41 ori in 29 mesaje
Implicit jurnalul meu Otilia: nunta MAI 2015 - 50kg

I am back...

Unele dintre veterane poate ma mai tin mine.
Revin din nou sa cer ajutor slabutelor care m-au ajutat in trecut sa slabesc, v-am parasit insa cand viata mea s-a aglomerat.

Pentru cele care inca nu ma cunosc: Ma numesc Otilia, am apr 24 de ani, locuiesc in Belgia si o sa am nunta in Mai anul viitor!

Viata mea este inca foarte aglomerata: ma trezesc zilnic la ora 6, la pra 7 plec la servici (o ora de condus) termin programul de lucru la ora 16:30 si apoi inca o ora de condus pana acasa.

Momentan am 2 seri pe saptamana cursuri , iar incepand cu sfarsitul lunii aprilie o sa am 4 seri de scoala pe sapt de la 18:00 la 22:00.

Am weekendurile libere timp in care fac cumparaturile, curatenie, mancare.

In urma cu 4 luni am suferit un accident de circulatie in urma cariea am avut multiple fracturi la coloana si piept care m-a imobilizat la pat pentru 6 sapt.
Din fericire urmarile nu sunt drastice si pot in continuare sa ma refac, de aceea merg de 2 ori pe saptamana la recuperare.

Binenteles ca si kg s-au acumulat si in aceste momente ma simt foarte depresiva din cauza faptului ca jumatate din hainele din fdulap nu imi mai vin.

Greutatea in plus a inceput sa imi afecteze relatia.... urmeaza sa ne casatorim insa e posibil sa divortam inainte de casatorie..

Am mare nevoie de suport! e foarte dificil sa rezist dulciurilor si de multe ori sunt prea obosita sa am chef sa gatesc.
Ma simt ratacita si nu stiu ce cale sa apuc, de ce dieta sa ma apuc...
__________________
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui onetotilia:
Axenya (26 mar 2014)