Subiect: Jurnal Chaos
View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 31 mar 2010, 19:01:43
Chaos's Avatar
Chaos Chaos este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuţ în trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 23 mar 2010
Locaţie: Craiova, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Hipocalorica
Date: 190cm, 142kg
Mesaje: 13
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Smile Jurnal Chaos

... sper sa nu sfarsasca atat de haotic pe cat sugereaza titlul

Salutari slabutelor! Dupa cateva zile in care m-am zbenguit de nebuna pe site, placut surprinsa de toate gadgeturile si informatiile de aici, m-am decis si eu sa-mi incep un jurnal. Sper ca voi avea parte de o primire calduroasa

Intotdeauna am avut probleme cu greutatea. Mama imi zice ca totul a inceput pe la 6 ani cand am luat 15 kg intr-un an, asa din senin (nu am nici o problema de sanatate, s-a dovedit ulterior, pur si simplu corpul meu a dorit sa se ingrase). De aproximativ 3 ani incerc sa slaberc mai cu mancare sanatoasa, mai cu verdeturi, mai cu infometare, cand devin disperata (m-am lasat de asta, sper).

Dar acum pun piciorul in prag si zic ca vreau sa ajung la 60 kg pana la sfarsitul verii O sa incerc sa slabesc treptat, si sa mananc sanatos. Pai ce naiba, ori eu ma ingras pe an ce trece, ori pantalonii din vitrine se subtiaza pe an ce trece!

Cele 2 principale probleme ale mele (hai ca si incepui cu problemele deja) sunt:
1. Gustarea dintre micul dejun si pranz. De obicei sunt la scoala in aceasta perioada (sunt in clasa a XIa) si, normal, e cam penibil sa plec cu iaurtul sau cu caserola de salata dupa mine. De obicei imi iau pe post de gustare un baton Fitness sau un fruct, pe care, desigur, trebuie sa-l impart cu fetele mai apoi (in pauza mare ne strangem toate la o banca si facem bufet suedez => imposibil sa nu ma tenteze ceva dulce de la careva, mai ales daca ma roaga frumos de cateva ori )
2. Tot din cauza scolii, imi e foarte greu sa fac sport, in afara de cele 45-60 de minute drumul casa-scoala-casa. Rareori scap de la scoala mai devreme de 3 dupa amiaza si ajung acasa franta.
Ah, mi-am amintit, si 3. Micul meu dejun o sa fie cam lipsa de obicei... nimeni in familia mea nu mananca la micul dejun (in afara de cafeluta), prin urmare nici stomacul meu nu e obisnuit cu mancarea dis de dimineata si in fiecare dimineata nu pot decat sa beau o cana de lapte.

Ei bine, cam atat am de spus pentru inceput Voi revenii rapid cu meniul meu partial pentru ziua de azi.
Chaos, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2951 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2434 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 2177 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]