View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 06 iul 2014, 19:48:28
andreea2277's Avatar
andreea2277 andreea2277 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 19 aug 2013
Locaţie: Valenii de Munte, Romania
Dieta: Alimentatie sanatoasa după o cură de slăbire eșuată
Date: 165cm, 65kg
Mesaje: 24
Aprecieri acordate: 10
Am fost apreciat(a) de 5 ori in 5 mesaje
Exclamation Vreau să slăbesc după o dietă eșuată .


Bună slăbuțelor !

Am nevoie de puțin ajutor din partea voastră , dar bănuiesc că acest subiect deschis este bine-venit tuturor fetelor/femeilor care se află în situația mea , sau cele care s-au aflat în situația mea și eu trecut cu brio peste !

Trecând printr-o perioadă mai critică din viața mea , am luat câteva kg în plus . ( aproximativ 10 ) Am urmat o dietă ( înfometare dacă s-ar putea spune ) , vă puteți uita pe meniurile mele de început + următoarele 3-4 luni și vă veți da seama . Am slăbit 16 kg în 4 luni , iar apoi am cedat psihic . M-am apucat de mâncat dulciuri și aveam poftă de mâncare non-stop .. și așa a apărut efectul yoyo . Spre norocul meu ( dacă pot spune așa ) , în ciuda faptului că m-am îngrășat , m-am îngrășat doar 12-13 kg , iar acum îmi doresc din suflet să slăbesc până ajung la 48-50 de kg , acum având 60 .
Vă rog să mă ajutați cu sfaturi pentru a slăbii și să mă mențin la greutatea aleasă .
Nu știu ce alimentație să adopt , pentru că organismul meu s-a obișnuit deja fără pâine și prăjeli .
Vă rog să mă ajutați atât cu sfaturi , cât și cu exemple de experiențe pentru a-mi da seama care e cea mai bună cale având în vedere că am făcut "foamea" o data .


P.S : * Înălțimea mea este de 165 cm , iar eu îmi doresc să ajung la 48 . Multe o să spuneți că e prea puțin , însă sunt dansatoare și de aceea trebuie să fiu cu 1-2 kg sub greutatea ideală .
* Chiar dacă am povestit experiența mea , consider că acest subiect poate ajuta toate fetele/femeile care sunt în situația mea !



Mulțumesc anticipat !
andreea2277, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2097 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1580 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1323 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat