Subiect: Jurnalul meu :x
View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 14 iul 2014, 11:35:42
Madutsa D's Avatar
Madutsa D Madutsa D este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 07 iul 2014
Locaţie: Iasi, Romania
Date: 160cm, 64kg
Mesaje: 3
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Jurnalul meu :x

Buna tuturor!
Ma numesc Madalina si am 18 ani.
De multa vreme ma chinui sa slabesc, eu fiind de mica plinuta (acum am 64 kg si 160 m), si astfel am tinut nenumarate diete, multe dintre ele fiind drastice, insa dupa fiecare ma ingrasam la loc sau chiar mai mult.
Singura dieta cu care am slabit 5 kg intr-o saptamana (mai mult nu am putut sa o tin) a fost dieta de 13 zile (dieta daneza). Eram foarte bucuroasa ca reusisem sa slabesc atat de repede 5 kg, pe care, din pacate, in 2 saptamani le-am pus la loc.
De multe ori nu reuseam sa duc o dieta pana la capat, deoarece aveam pofta de dulce , dulciurile fiind pentru mine cea mai importanta masa din zi. Iar din acest motiv m-am gandit ca cea mai potrivita dieta ar fi Rina`s 90, aceasta avand o zi in care pot manca si ceva dulce insa eu as vrea sa combin alimentele, nu sa mananc intr-o zi proteine, in alta vitamine s.a.m.d., deci nu stiu daca as putea sa o tin.
Tot ce va rog, prin acest jurnal, este sa fiti alaturi de mine cu incurajari, de care am mare nevoie, cu sfaturi, sa imi spuneti unde gresesc si chiar sa imi spuneti o alta dieta care mi s-ar potrivi sau niste meniuri sanatoase.
Va multumesc tuturor si spor la slabit!

Madutsa D, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1615 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1098 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 582 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Madutsa D; 14 iul 2014 at 11:48:28.