View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 29 oct 2014, 14:46:35
andreea2277's Avatar
andreea2277 andreea2277 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 19 aug 2013
Locaţie: Valenii de Munte, Romania
Dieta: Alimentatie sanatoasa după o cură de slăbire eșuată
Date: 165cm, 65kg
Mesaje: 24
Aprecieri acordate: 10
Am fost apreciat(a) de 5 ori in 5 mesaje
Exclamation Am renunțat la carne brusc și de atunci am poftă de mâncare excesivă !

Bună ziua Slăbuțelor !
Am o mică-mare problemă și anume pofta mea de mâncare incontrolabilă și probleme cu stomacul. Acum 3 luni m-am gândit la ceva ( nu prea mult din păcate ) și anume să devin vegetariană ( ovo-lacto-vegetariană mai exact ) , așa că am renunțat complet la carne dintr-o dată cu gândul că voi slăbii .
De atunci însă am poftă de mâncare mai mereu ( cu greu mă abțin ) , stomacul meu a luat-o razna ( o să-mi fac analizele curând ca să văd ce am ) , adică am gaze mai mereu , mă balonez des , stomacul meu scoate un zgomot ciudat și se și mișcă ( nu știu cum să spun în termeni medicali ) și e destul de jenant , mai ales în public , iar nu în ultimul rând am o gamă relativ mică de produse pe care le pot mânca , mai ales că nu eu îmi fac mâncarea singură pentru că nu am timp ( am 17 ani , locuiesc cu bunica și bunicul meu , iar ei mai mereu mănâncă carne așa că eu am de ales între a improviza ceva sau a asta să aleg carnea din mâncarea lor -.- ) .
Credeți că ar trebui să renunț la acest "regim" și să adaug și carnea în alimentație ? Dacă o să adaug treptat carnea slabă în alimentație există riscul să mă îngraș ? Credeți că această ar putea fi principala cauza a poftei mele de mâncare ?

P.S : Această poftă de mâncare "acută" îmi dă mari bătăi de cap , mai ales că vreau să țin o dietă sănătoasă .
andreea2277, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2097 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1580 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1323 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui andreea2277:
corinnef (30 oct 2014)