View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 09 nov 2014, 14:42:54
misuka's Avatar
misuka misuka este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuţ în trecere
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 21 oct 2014
Locaţie: Bistrita, Romania
Vârsta: 43
Date: 190cm, 108kg
Mesaje: 5
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Pierderea macronutrientilor prin diferite metode de gatire

Am o nedumerire legata de pierderea macronutrientilor prin diferite metode de gatire. Mai exact ma intereaseaza, daca prin fierbere de exemplu sau prin orice alta metoda se pot pierde din alimente cantitatile de proteine, glucide sau grasimi continute in stare cruda. Adica de ex carnea de pui sa zicem are 20 de grame de proteine pe suta de grame in stare cruda. Asa va fi si dupa ce se va gati prin diferitele metode de a prepara alimentele?

Multumesc anticipat pentru raspuns.
misuka, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2833 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2316 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat