View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 10 feb 2015, 21:44:18
glimmer's Avatar
glimmer glimmer este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 14 mai 2012
Locaţie: Suceava, Romania
Dieta: personalizata :)
Date: 162cm, 80kg
Mesaje: 269
Aprecieri acordate: 60
Am fost apreciat(a) de 88 ori in 81 mesaje
Implicit Back on track. The road to a healthy life-style

Buna, slabutelor! Nu sunt straina de site si de forum, le vizitez des, chiar am avut si in trecut un jurnal in care imi spuneam povestea, nu o voi relua si aici, daca sunteti curioase si vreti sa cititi va las link-ul: Jurnal glimmer - May the odds be ever in your favor ^.^

Din pacate, din vara lui 2013 si pana acum lucrurile au luat o intorsatura nu tocmai fericita in ceea ce priveste kg mele. Pana la inceputul lui 2014 m-am mentinut destul de bine. Insa anul ce a trecut a avut un efect negativ asupra greutatii mele si a sanatatii.

Nu vreau sa scriu foarte mult, insa dulciurile si fast-food-ul m-au adus pana la 65 de kg, un nr care pe mine ma socheaza si inca nu imi dau seama cum mi-am permis sa ajung pana aici. Nu mai vreau diete, nu mai vreau solutii rapide, vreau un stil de viata sanatos. Imi doresc sa mananc cum trebuie si astfel sunt sigura ca si corpul meu se va modifica spre bine.

Momentan sunt in spital, din pacate, cu o problema de sanatate ce a aparut neasteptat. Nu vreau sa intru foarte mult in acest subiect, ar trebui sa fiu externata curand si sa pot merge in sfarsit acasa, dupa o luna in care camera mea a fost una de spital. Acum mananc si mancare de aici si mancare adusa de acasa. Mi-am propus ca in acest an sa documentez ce mananc si sa cresc nr de legume si fructe si in general de mancaruri fara grasimi saturate sau zahar rafinat.

Va multumesc celor ce ati avut rabdare sa cititi cele cateva randuri pe care le-am insiruit si va las lista cu ce am mancat eu astazi. Va pup :*

10.02.2015
Micul dejun (10:00) – 3 biscuiti Vel Pitar, 200 g iaurt natural (home-made), un mar
Pranz (13:00) – ciorba de cartofi cu sfecla, chiftea de pui cu pilaf, 2 felii paine integrala
Cina (18:00) – ciorba de legume cu piept de pui, un ou fiert, o felie mica paine alba
Gustare (20:00) – pomelo
Lichide: 1,5 L apa, 600 ml ceai, 400 ml limonada indulcita cu miere

P.S. Astazi am facut un CT (computer tomograf) si din aceasta cauza a trebuit sa beau foarte multe lichide, sa elimin substanta de cotrast ce mi-a fost administrata.
glimmer, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2081 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1564 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1952 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]