View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 05 apr 2010, 11:43:56
pucca's Avatar
pucca pucca este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
Locul 3 la concurs  
Data înregistrării: 13 aug 2009
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Dieta: stil de viata sanatos
Date: 176cm, 65.4kg
Mesaje: 656
Aprecieri acordate: 8
Am fost apreciat(a) de 43 ori in 30 mesaje
Cool Stil de viata sanatos - Pucca

In primul rand vreau sa va felicit pentru tot ce faceti pe site. Sunt inscrisa aici din august, n-am mai prea dat niciun semn de viata dar v-am urmarit incontinuu.
Am hotarat sa deschid un jurnal pt ca vreau sa urmaresc mai in detaliu comportamentul meu legat de "regim" si sper sa ma ajutati si voi si sa ma certati atunci cand trebuie.
Nu ma pot plange ca sunt grasa. dar nu sunt exact cum mi-as dori. Cred ca raspunsul potrivit pentru mine este un stil de viata sanatos urmat cu constiinciozitate.
Am inceput, incet... sa nu mai mananc dulciuri din comert, sa fac sport in fiecare seeara cate jumatate de ora.. dar e destul de greu. Stiu ! Incerc sa dau tot ce e mai bun din mine. Dar problema ar fi timpul.
Programul de la liceu e de dupa-amiaza si ... in prima parte a anului, mancam doar prostii de la patiserie sau .. dulciuri, napolitane si cate... Burtica mea incepuse sa nu mai arate tocmai potrivit. Am zis.. ca trebuie sa fac ceva. Si acum mananc in fiecare dimineata .. la ora 12 sunt la liceu si ies abia la 7... timp in care.. mai nou. Nu mananc nimic. Ajung acasa, iau ultima masa si fac acea jum de ora de sport, pentru ca nu am timp de mai mult. Spune-ti-mi va rog daca gresesc ceva in asta.. si cum as mai putea sa accentuez stilul de viata sanatos. M-am hotarat! si ma tin de cuvant... nu mai mananc nimic plin de grasimi sau zahar... Am stat si am observat cateva fete... dupa ceea ce consuma. Si pot sa spun ca arata muult mai bine decat celelalte. Si nu ma refer in principal la silueta.
__________________
Hai la mine in jurnal!
pucca, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
pucca, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1973 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1456 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1199 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Slabuta; 13 mai 2010 at 18:29:55.