View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 29 iun 2009, 11:56:05
adynna's Avatar
adynna adynna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 28 iun 2009
Locaţie: oradea, Romania
Vârsta: 37
Dieta: personalizata
Date: 173cm, 71.6kg
Mesaje: 99
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Gasca fetelor care tin Montignac partea I

Buna fetelor....
Dupa lupte seculare cu kg in plus - sunt grasuta de cand ma stiu, si de la un timp in coace am dat in ceva mai mult de atat ajungand la bmi de 27.73 ceea ce ma incadreaza cu succes in categoria supraponderalilor....chiar spre partea superioara a categoriei.
De ce m-am hotarat sa spun stop? Pentru ca am doar 22 de ani si merit mai mult, trebuie sa fiu mai exigenta cu mine si sa nu mai gafai ca la eforturi mici, trebuie sa am mila de organismul meu si sa-l scutesc de multele kg in plus pe care este nevoit sa le duca in momentul de fata. Nu exclud nici factorul estetic, care trebuie sa fie important pt orice persoana, si care pentru mine a fost mult timp ceva de genu - cine ma place ma place si asa.... proasta idee, pt ca am ajuns sa nu ma mai plac eu ceea ce e mai grav.

Apogeul kg mele a fost undeva pe la 86-87 de kg si cel putin am avut vreo 63 (tot nu eram multumita de mine) dar acum, dupa ce m-am mai copt putin si la creieras si dupa ce m-am desteptat si am vazut ca dietele minune nu fac altceva decat sa-mi aduca kg in plus (cine sa creada pana nu am vazut pe pielea mea ) am hotarat sa ma apuc de monti....

Dupa kilometrica introducere si lamentare de mai sus, va invit pe toate adeptele monti sa ne intalnim aici, si sa ne ajutam una pe alta in drumul lung, anevoios, dar sigur si sanatos al dietei lui Michel Montignac.

Informatii despre Montignac:


Ultima dată editat de Slabuta; 28 oct 2010 at 16:00:45.