View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 06 mai 2015, 10:15:25
miaumiau's Avatar
miaumiau miaumiau este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 20 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 37
Dieta: hipocalorica teoretic;de bun simt practic
Date: 181cm, 69.5kg
Mesaje: 359
Aprecieri acordate: 150
Am fost apreciat(a) de 342 ori in 201 mesaje
Implicit Jurnal "de data asta trebuie sa reusesc!"

Salut Slabutelor si Draga nou jurnal,
Aceasta este a n tentativa de a ma lupta cu mancatul compulsiv-emotional. Din nou, sper ca rusinea fata de cine ar putea arunca ochii pe aici ma va face un pic mai constienta. M-am ingrasat considerabil in ultimii ani, 6 kg doar in ultimele 6 luni, incet dar sigur de la 60 kg la 73,5 (azi dimineata, inainte de un alt binge, deci probabil maine 74). De vreo luna incerc sa imi salvez meniurile, care sunt ca valurile, ba normal, ba peste 2000, iar acolo unde am zile necompletate pot fi si peste 6000-7000 kcal.
Azi am inceput prost, de fapt azi noapte, ca se pare ca noaptea ma apuca pofta , nu foamea si atunci o dau in bara. O sa incerc sa nu merg si astazi pe ideea atat de nefasta a "totul sau nimic" si "de maine" si sa mananc normal in restul zilei, sa fac un pic de bicicleta si sa ma gandesc ca mai bine 3000 si de calorii; decat "totul" si sa ating dublul caloriilor, cum pana "maine" sunt suficiente ore.
Sper sa imi reuseasca planul pe ziua de azi, si sa o iau incet si cat mai putina vinovatie!
Desi am vazut toate clipurile pe net despre binge-eating; am citit tips and tricks; stiu teoria, tot nu pot pune in aplicare. Orice sfat al vreunei slabute care lupta sau care a depasit asta e binevenit!!
O zi frumoasa tuturor!
miaumiau, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
miaumiau, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1780 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1263 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1006 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui miaumiau:
Michelina (06 mai 2015)