View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 06 apr 2010, 15:07:14
riky's Avatar
riky riky este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 20 feb 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 32
Dieta: Rina personalizata
Date: 164cm, 55.4kg
Mesaje: 4.113
Aprecieri acordate: 7
Am fost apreciat(a) de 6 ori in 5 mesaje
Implicit Transpir si slabesc?!

In incercarea de a scapa de surplusul de kilograme, ai tendinta sa acorzi atentie asa-ziselor reguli general valabile, dar nu uita ca unele dintre ele sunt doar mituri. Nu te mai increde in solutiile miracol si respecta regimul ales, daca vrei ca eforturile tale sa dea roade.
Daca transpiri mai mult, slabesti. FALS
Transpiratia este formata din apa si sare, deci nu are nici o legatura cu arderea grasimilor. Este adevarat ca printr-o transpiratie abundenta se elimina multa apa si, o data cu ea, cantarul pare sa-ti devina aliat, dar te va dezamagi imediat ce vei incepe sa te hidratezi... Indiferent ce credeai pana acum, tine cont de faptul ca, transpirand, nu faci decat sa te deshidratezi. Transpiratia este doar o metoda a corpului de a-si mentine temperatura constanta si nu un truc pe care sa il folosesti in lupta cu kilogramele.
Cu siguranta foarte multa lume crede ca daca transpiram obligatoriu slabim. Nimic mai fals. Ceea ce ne slabeste sunt bataile inimii. Daca inima bate mai tare atunci sunt arse mai multe calorii si mai repede.
Transpiratia contine foarte multa apa si putine saruri minerale si oligoelemente. Transpirand, organismul pierde apa, dar nu elimina multe grasimi. Deci, kilogramele pierdute prin exercitii intense reprezinta pierderi de apa, recuperate imediat dupa aceea, cand trebuie sa bem pe saturate. Obligatoriu, ca sa evitam deshidratarea ce provoaca, printre altele, crampe musculare.
riky, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1733 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1216 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 959 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat