View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 12 ian 2018, 08:24:01
Michelina's Avatar
Michelina Michelina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 18 apr 2011
Locaţie: Suceava, Romania
Vârsta: 51
Dieta: Intuitive eating
Date: 163cm, 63kg
Mesaje: 9.324
Aprecieri acordate: 6.627
Am fost apreciat(a) de 14.352 ori in 6.456 mesaje
Implicit Jurnal 2018 Michelina

De cand nu am mai intrat mi s-a inchis jurnalul vechi - ceea ce nu e o suferinta - nu aveam mari reusite. Pauza am folosit-o cu folos - nu pentru kilograme (desi pot spune si asta - intrucat am adaugat 4) ci pentru faptul ca am reusit sa-mi iau rezidentiatul si acum sunt rezident de epidemiologie cu post la Directia Sanitara.
Sunt asa de incantata si incerc sa invat cat mai multe - sa recuperez anii pierduti.
Cat despre kilograme - am inceput cu 64 kg - asta chiar e un maxim atins.
Nu vreau a ma apuc de vreo dieta - doar am redus cantitatile si incerc sa nu mananc seara.
Am scapat de un kilogram de la inceputul anului si sper ca dupa ce ma voi organiza cu programul sa reusesc sa ma misc si la sala. Am 1 an de cand nu am mai facut nici un fel de miscare.
__________________
[/URL]
"Pentru a fi fericit este esenţial să ai ceva de iubit, ceva de făcut şi ceva spre care să năzuieşti." - William Blake
Michelina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1700 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1183 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1184 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 12 membri au apreciat mesajul lui Michelina:
adinico (14 ian 2018), butterfly30 (12 ian 2018), coana mare (12 ian 2018), corinnef (24 mai 2018), curly.light (21 apr 2018), danyella2008 (15 ian 2018), Laura (12 ian 2018), lidiuta (12 ian 2018), LOREDANA99 (16 ian 2018), myha (30 ian 2018), rozica1965 (25 apr 2018), Zoe (12 ian 2018)