Subiect: Jurnal Vivianna.
View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 10 apr 2010, 12:45:15
Vivianna's Avatar
Vivianna Vivianna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 10 apr 2010
Locaţie: Pitesti, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Numaratul caloriilor
Date: 165cm, 59.8kg
Mesaje: 114
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Talking Jurnal Vivianna.

OMG!Sunt asa de entuziasmata sa am primul meu jurnal de slabit aici pe slabute.ro.Sunteti exact genul de comunitate pe care mi-o doaream in momentul asta.
Acum sa spun cateva lucruri despre situatia mea in materie de diete, coditie fizica etc.Dietele pe care le-am tinut sunt extrem de multe, severe si de scurta durata sau sanatoase pe perioade lungi, dar orice as fi incercat kg vin inapoi.Pot sa spun ca imi numar caloriile de 3 luni in carnetel si incerc sa mananc sub 1000de cal pe zi, desi cateodata mai dau gresi am reusit sa le mentin undeva la 1000-1500 cal pe zi, asadar am reusit sa ma abtin de la abuzuri.Yeeeeeey me!
Pe langa asta sunt vegetariana de aprox 3 ani, dar asta nu are legatura cu dieta asa cum cred multi oameni.Am primit de multe ori comentarii gen daca esti vegetarian=trebuie sa fi slab.Dar nu e asa pentru ca poti sa nu mananci carene, dar de geaba daca mananc dulciuri, fainoase si in general produse de patiserie. Oricum sunt vegetariana in special pentru ca nu imi place carnea (mi se pare gretoasa), iar pe de alta parte ma simt si mai rau cand ma gandesc ca a fost un animal simpatic inainte.
In legatura cu sportul pot sa spun ca fac miscare moderat, incerc sa ies la jogging o data pe saptamana, mai ma straduiesc si prin casa cu exercitii video, si de cativa ani mi-am cumparat un aparat de vibomasaj care pot sa spun ca ajuta destul de mult, dar sunt prea lenesa sa-l folosesc.
Acum in legatura cu datele despre mine.Am 17ani,165inaltime si 61kg si mi-as dori moolt de tot sa ajung la 55kg pana in vara.De obicei greutatea mea oscileaza pentru ca nu sunt constanta in ceea ce mananca asa ca ajung sa am in general intre61-59kg de la o zi la alta.
Marea mea problema sunt picioarele mele care nu vor sa slabeasca cu nici un chip, le-am dus la sala, masaj, aerobic, sauna, inot, jogging, tenis, tunel, impachetarii, masaj anticelulitic si cred ca multe altele dar nu-mi mai amintesc.Asa ca daca aveti vreo solutie pentru niste picioare incapatanate nu ezitati sa-mi spuneti .
Masurile mele
Grosimea coapsa:38
Grosimea deasuprea genunchiului:43cm
Grosimea pulpa:59(!)
Sold:102(!)
Burta:85
Talie:72
Bust:83
Trebuie neaparat sa imi recuperez greutatea si garderoba pentru ca imi e atat de dor de ele!Cred ca asat e tot ce am avut de zis, sper ca nu v-am plictisit ingrozitor
Multumesc ca m-ati primit printre voi si sper sa reusim impreuna!!!!!!!!!!!
Vivianna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1890 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1373 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1116 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]