View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 12 mai 2021, 09:52:04
Un Pai Roz's Avatar
Un Pai Roz Un Pai Roz este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 03 dec 2009
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 36
Dieta: numar calorii
Date: 158cm, 80.2kg
Mesaje: 3.165
Aprecieri acordate: 241
Am fost apreciat(a) de 263 ori in 176 mesaje
Implicit Jurnal nou- Un Pai Roz

Buna! Numele meu este Alexandra, am 33 de ani si m-am pierdut pe Calea Kilogramelor Ce Se Aduna Repede E greu aici si nu imi place, si parca n-as mai vrea sa avansez. Asa ca revin cu un nou jurnal, in care sa imi scriu evolutia si sper intoarcerea spre 60 kg, care e greutatea mea ideala ( nu prea mult, nu prea putin pentru 1,58 - 1,60). Incep de la 83,3 kg ( azi dimineata)

Am tinut toate dietele din lume in trecut. In ultimii ani, nimic si se vede. Chiar si cand tineam dieta si o mai dadeam in bara, macar kg nu se adunau asa repede. Revin in principiu la numarat calorii si la mancat putin si des, pentru ca asta era potrivit pentru mine ( vom vedea daca mai functioneaza si acum)

Sportul nu e prietenul meu, recunosc. Am si o banda acasa pe care mi-am cumparat o pentru mers in pandemie, insa acum nu mai pot sa o folosesc pentru ca am ceva probleme cu un picior, sper sa imi revin curand. Incerc zilnic sa imi fac macar norma de 10000 de pasi.

Lipsa timpului, a motivatiei si stresul sunt prietenii mei, nu prea vor sa dispara, insa presupun ca asa e viata de adult in general. Toti suntem ocupati. Imi propun sa imi rup macar 5 minute din zi sa scriu aici.

Determinarea mea vine din problemele de sanatate care au aparut o data cu kg in plus, simt ca ma invart intr- un cerc vicios. Odata cu kg in plus, pana si mersul a devenit o activitate fizica extenuanta si dureroasa. Am dureri de talpi, de picioare, de stomac. Mananc putin, ma doare stomacul, mananc sa fiu satula, ma ingras. Cred ca s-a marit stomacul pentru ca inainte cantitatile ok pareau huge, acum cantitatile huge doar ma satura. Si devin si grumpy cand nu mananc
__________________
Jurnal vechi :
JURNAL ALEXANDRA- UN PAI ROZ
Un Pai Roz, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Urmatorii 3 membri au apreciat mesajul lui Un Pai Roz:
happygirldiana (13 mai 2021), nikytour (12 mai 2021), Zoe (12 mai 2021)