View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 11 apr 2010, 16:21:37
dana34's Avatar
dana34 dana34 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 11 apr 2010
Locaţie: BUCURESTI, Romania
Vârsta: 48
Dieta: personalizata
Date: 164cm, 80kg
Mesaje: 7
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Dieta reloaded!!! - Jurnal Dana34

Buna "slabutelor"!

Sunt una din multele grasute simpatice si glumete pe care toata lumea le adora si le vrea in preajma lor pentru simplu fapt ca ele te fac sa razi.Ma rog.....asta nu e ceva neaparat rau, nu? Problema este ca m-am cam saturat de aceasta postura si vreau sa fac o schimbare in viata mea.Mentionez, ca inainte sa nasc eram o femeie atragatoare si slabuta, dar datorita unor probleme de sanatate care au aparut dupa nastere (tensiune,ulcer) nu am avut voie o perioada sa fac nici un fel de efort (am facut cezariana) si nu am mai acordat multa atentie siluetei mele.
Ca mama, toata atentia mea s-a concentrat asupra fiicei mele (nascuta prematur) si asupra treburilor casnice, deci...nu prea am mai avut grija de felul cum aratam si consecintele nu au intarziat sa apara....am acumulat in tot acest timp vreo 25 kg.
Avand in vedere ca si fiica mea care acum are 10 ani a inceput sa ma bata la cap sa slabesc, m-am hotarat sa iau taurul de coarne si sa devin "mamica sexy" asa cum vrea fiica mea,sotul meu si nu in ultimul rand EU.
Asadar "slabutelor" va rog SUSTINERE si ajutor!
dana34, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1963 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1446 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 930 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Slabuta; 11 apr 2010 at 16:38:38.