View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 12 apr 2010, 12:28:47
lizuca23's Avatar
lizuca23 lizuca23 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 25 mar 2010
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 36
Dieta: personalizata
Date: 158cm, 75kg
Mesaje: 44
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit usurel..usurel...voi ajunge TOP-MODEL!!!jurnal LIZUCA

Buna slabutelor...ce ma bucur ca sunt aici cu voi!!!sunteti prietenele mele de suflet!!
Fetelor tre sa slabesc...nu mai suport comentariile rautacioase ale lumii,hainele care nu ma mai cuprind,neincrederea in mine pe care o am in societate,relatia cu sotul nu mai este ca inainte....greu,f greu!!!ma voi inarma cu ambitie de fier si multa rabdare si...VOI REUSI!!pina la vara sper sa dau ceva jos,,,sa schimb si eu prefixul..un 60 si ceva ar fi acceptabil.
pentru asta am nevoie de voi..sa fiti aici cu mine..pentru sfaturi..opinii!!!
nu vreau sa urmez o dieta drastica pt ca in urma cu ceva timp eram mare fana a dietelor minune si nu mam ales decit cu multe kgggggg in plus!!!
vreau sa slabesc cam 500-1kg pe saptamana,usurel fara sa ma infometez.
mam gandit pt inceput sa imi calculez caloriile sa pap intre 1000_1200kcal zilnic si sa incerc sa ma incadrez si in cele 20 de puncte pentru weight watchers...cum vi se pare ideea???
cu sportul nu ma prea omor....bibicleta epileptica si masaj anticelulitic si mult mers pe jos
de o saptamana de cand a inceput concursul pap in limita caloriilor si am slabit 1,5 kg...banuiesc ca la inceput se slabeste mai usor..pe urma va fi din ce in ce mai greu.
problema la mn este ca nu pot renunta la sucurile acidulate...inainte eram dependenta de cola iar acum de ceva timp beau niste sucuri acidulate pe care le cumpar din plus ssi care contin cam 8 kcal la 100 ml.
efectiv nu pot bea apa plata...nu imi place...si decit sa nu beau lichide care intro cura de slabire sunt esentiale....!!!
a doua prostioara e painea....e mult 100 gr de paine zilnic??
cam atita pap eu...de obicei o pap goala nu cu mancare ca sa nu amestec...de ex imi propun ca la masa de prinz sa pap 100gr paine goala ca imi place mie mult cand e proaspata!!!ar trebui sa renunt??
in rest pap cartofi fierti fara sare..peste,pui,vita..fructe&legume,mancarica gatita cu putin ulei..tocanite,ghiveciuri de legume,ciorbite.
ma rasfat saptamanal si cu ceva dulce
astept sfaturile voastre...credetima din suflet ca am mare nevoie de ele!!1
va pupic si va imbratisez
lizuca23, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1744 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1227 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 453 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]