View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 14 apr 2010, 10:15:26
Roxana's Avatar
Roxana Roxana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 22 feb 2009
Locaţie: Göteborg, Suedia
Vârsta: 35
Dieta: personala
Date: 166cm, 74kg
Mesaje: 1.273
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Fii mai frumoasa peste noapte!

Fii mai frumoasa peste noapte!
Este imposibil ca macar o data in viata sa nu-ti fi dorit sa te trezesti mai frumoasa peste noapte. Din fericire, se poate! Tot ce trebuie sa stii este ca anumite produse din camara ta au un efect mult mai intens daca sunt folosite pe intreaga perioada a noptii.

Petrol pentru par des si disciplinat

Daca te-ai saturat de firele rebele, varfuri casante si lipsa stralucirii, apeleaza la petrol. Unge-ti radacinile si maseaza, apoi intinde petrolul pe toata lungimea podoabei capilare. Lasa-l sa actioneze pana dimineata, invelind parul intr-o folie de celofan.
Ideal este insa sa cumperi un produs pe baza de petrol din plafar sau farmacii pentru a nu pierde vremea cu intregul ritual de preparare si diluare. Atentie! Petrolul obisnuit pus direct pe par si pe pielea capului irita scalpul.
Gene si sprancene dese

Uleiul de ricin aplicat pe gene si sprancene, lasat sa actioneze peste noapte, face minuni! Dupa doar trei nopti de tratament vei constata ca ele sunt revigorate, stralucitoare si mai dese. Uleiul de ricin are si proprietati de ingrosare a radacinii si a firului de par, deci nu te speria daca pensatul va fi putin mai dureros.
Ten hidratat, fara riduri, pete si cearcane

Croieste-ti dintr-o bucata de bumbac subtire o masca, inmoaie-o in lapte de aloe vera si castravete pasat si las-o sa actioneze peste noapte. Castravetele proaspat si aloe vera au proprietati antioxidante si hidratante, astfel incat te vei trezi a doua zi cu un ten ca de bebelus, fara pete, ridurile vor fi atenuate, iar cearcanele, disparute ca prin minune. Interesant este ca aceasta metoda de infrumusetare dateaza de mii de ani, regina egipteana Nefertiti fiind una dintre adeptele ei.
Sani fermi cu glicerina si tinctura de marar

Sacrifica o bustiera, ungand-o cu glicerina amestecata cu cateva picaturi de tinctura de marar (circa 5 picaturi la 3 capace de glicerina). Aplica amestecul pe sani, masand usor pret de trei minute, apoi pune bustiera si dormi linistita. In doar cateva ore de somn, sanii tai vor fi mai fermi si mai frumosi. Nu abuza de tinctura de marar. Aceasta are rol de stimulent hormonal.
Coapse fara celulita si talpi fara bataturi

Impachetarile in folie de celofan cu ulei de masline si suc de lamaie fac minuni pentru a scapa de celulita. Nu trebuie decat sa frectionezi energic pielea coapselor, apoi sa aplici amestecul unei canute de ulei de masline si zeama unei lamai. Impacheteaza-te si fa?ti somnul de frumusete. A doua zi poti opta pentru o fusta mini! Totodata, aplica 50 ml de ulei de masline cu cinci picaturi de esenta de menta pe tapli. Trage-ti o pereche de sosete de bumbac peste si bucura-te de senzatia de relaxare. Menta are rol de a da rezistenta pielii talpilor si de a spori vindecarea bataturilor.

Autor : Sandra Ionescu
__________________
Una din cele mai mari slabiciuni ale omenirii este frecventa cu care se foloseste cuvantul ,,imposibil,, .Napoleon Hill

http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...te-2612-6.html
Roxana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2491 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1974 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1975 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat