View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 16 apr 2010, 13:59:49
amalya's Avatar
amalya amalya este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 16 apr 2010
Locaţie: kos, Grecia
Vârsta: 42
Dieta: dukan
Date: 168cm, 75kg
Mesaje: 119
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 3 mesaje
Implicit Jurnalul meu ...incepe ACUM - Amalya

M-am inscris azi pe forum, pentru ca e mai bine sa fii printre cei ca tine. Am fost timp de 25 de ani o persoana slaba, am facut sport de performanta, am fost admirata in facultate....AM FOST!
Cand s-a schimbat totul? Cand am inceput sa lucrez, cand m-am mutat cu prietenul (actualul sot)..cand m-am neglijat complet, pentru ca nu credeam ca eu voi fi vreodata GRASA.....O iluzie...Nu am mai facut sport, mancam seara, mergeam la protocoale cu firma, nu mai tineam cont de nimic...si in loc de cele 60 de kg, m-am trezit cu 95.. Multe din voi o sa spuneti ca nu se poate, dar asa e, nu te uiti trece anul, pui un kg pe luna si se fac 12 intr-un an...
Doamne, mi-e asa dor de mine, de increderea pe care o ai in tine cand esti slaba, de privirile care ti se arunca cand treci pe strada..
De ce va fi alfel acum? Pentru ca am hotarat sa fiu EU cea de acum 3-4 ani, cea care in poze e doar o necunoscuta cu un trup de invidiat.
Numaratoarea inversa a inceput pentru mine din 10 aprilie 2010 de la 90 de kilograme.. spre cele 60( care sunt atat de departe acum).Ma asteapta un drum lung, dar va am pe voi alaturi si astfel va fi un drum mult mai placut si mai usor de trecut.