View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 15 iul 2009, 16:08:53
linda's Avatar
linda linda este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 15 iul 2009
Locaţie: Cluj Napoca, Romania
Vârsta: 37
Dieta: Hipocalorica
Date: 174cm, 84.6kg
Mesaje: 17
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit nu ma mai joc, gata cu yo-yo

Bună slăbuţelor!

Fiind nouă pe acest forum, dar nu şi în lumea dietelor, ţin să mă prezint, mă numesc Melinda, am 22 de ani şi sunt din Cluj Napoca.
De când mă ştiu am fost un pic sau mai mult plinuţă.Ca şi copil am fost chiar obeză, lucru ce se datora competiţiei cu fratele meu, care era mereu mai slăbuţ şi părinţi mei mă dădeau mereu ca exemplu pt că mămcam tot din farfurie şi eram foarte fericită când mă lăudau, cu toate că terminam ce era în farfurie , eu mai ceream să mă mai laude, părinţii nu-şi făceau grji că doar eram în creştere.

Prima dietă am ţinut-o pe la vârsta de 14 ani,eram în clasa a 8-a, au venit să ne cântărească şi eu aveam 80 de kg, nu pot sa uit momentul acela, m-a marcat foarte tare, pâna atunci nu eram interesată să mă cântăresc , cu toate că aveam cântar şi acasă. Aşa am început o dietă cu ajutorul mamei, era una echilibrată, mâncam de toate, dar puţin, am slăbit 20 de kilograme foarte repede, în aprox 3 luni. Am început cls.9-a , totul a fost roz, până în cls X când am începăut să mânănc mullllt, mai ales seara, în această perioadă au început curele drastice, am ţinut cura cu supă de varză, apoi disociat pe zile, apoi una in care mancam doar fructe, am slăbit nu spun, am ajuns de la 75 la 65, dar iar am dat iama la mâncare şi la sfârşitul cls.a XII-a aveam 85 de kg.
Eram distrusă, mai ales că aveam un prieten care îmi atrăgea atenţia că sunt grasă, după ce am terminat bacul, m-am pus pe cură, am mâncat numai cartofi fierţi cu ceapă si ulei timp de mai bine de o lună jumate, după care am mâncat discociat pe zile şi am slăbit pânăla 57 de kg, pe ticălos l-am părăsit.
Am început facultatea arătând ca o gazelă, suplă, cu încredere de sine, m-am menţinut până în anul 2 când m-am mutat cu actualul meu prieten. Acest mutat a adus cu sine foartee multă mâncare, mâncam cât mănca şi el (el având 1,90 şi 90 de kg),şi aşa încet da sigur am ajuns la greutatea de astăzi şi sunt foarte hotărâtă să renunţ la 20 de kg.

De această dată voi ţine un regim hipocaloric, să pot mânca ce vreau în limita a 1300 de calorii. M-am săturat de dietele minune şi de efectul yo-yo, vreau să-mi schimb stilul de viată nu numai corpul, vreau să fiu mai activă şi mai sănătoasă.

pup toate slăbuţele
linda, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1908 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1391 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Slabuta; 15 iul 2009 at 16:12:00.